Наглядова рада НСТУ оголосила конкурс на посаду корпоративного секретаря

Наглядова рада НСТУ оголосила конкурс на посаду корпоративного секретаря

14:13,
26 Квітня 2019
3711

Наглядова рада НСТУ оголосила конкурс на посаду корпоративного секретаря

14:13,
26 Квітня 2019
3711
Наглядова рада НСТУ оголосила конкурс на посаду корпоративного секретаря
Наглядова рада НСТУ оголосила конкурс на посаду корпоративного секретаря
26 квітня наглядова рада публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія Україні» (ПАТ «НСТУ») оголосила конкурс для відбору кандидатур на посаду Корпоративного секретаря ПАТ «НСТУ».

Документи для участі в конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з моменту публікації оголошення, тобто до 26 травня включно. Про це йдеться  у протоколі засідання наглядової ради НСТУ, опублікованому на сайті «UA: Суспільне мовлення». 

Зайнятість корпоративного секретаря – повний робочий день.Розмір посадового окладу корпоративного секретаря ПАТ «НСТУ» наглядова рада НСТУвстановила фіксованим у розмірі 46 080,00 грн.

Правління НСТУ  ввело до структури та штатного розпису ПАТ «НСТУ» корпоративного секретаря ПАТ «НСТУ» (1 штатна одиниця), йдеться у протоколі засіданя правління НСТУ від 15 квітня.

Вимоги до претендентів на посаду:

  • громадянство України;
  • вільне володіння державною мовою, основами діловодства;
  • вища юридична освіта (ступінь не нижче бакалавра);
  • знання Законів України «Про Суспільне телебачення і радіомовлення України», «Про акціонерні товариства», «Про цінні папери та фондовий ринок»; Статуту ПАТ «НСТУ», іншого законодавства в сфері корпоративного права та телерадіомовлення;
  • відсутність непогашених судимостей, відкритих кримінальних проваджень.

Досвід роботи корпоративним секретарем та наявність відповідних сертифікатів про підвищення кваліфікації будуть перевагою;

Для участі в конкурсі претенденти мають подати наступні документи:

  • копію паспорта;
  • копію довідки про присвоєння реєстраційного номеру облікової картки платника податків – фізичної особи, крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку у паспорті про право здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта;
  • копію диплому про вищу освіту;
  • копію трудової книжки або документів, що засвідчують досвід роботи;
  • мотиваційний лист, який розкриває розуміння особливостей ПАТ «НСТУ»;
  • резюме у довільній формі;
  • згода на обробку персональних даних;
  • вказати особисту електронну адресу.

У наглядовій раді НСТУ зазначили, що всі копії документів мають бути засвідчені особистим підписом претендента. Оригінали документів відправляти рекомендованим листом на адресу: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, Наглядова рада ПАТ «НСТУ». Скановані копії відправляти на електронну адресу n.rada.nstu@gmail.com з позначенням «НСТУ Корпоративний секретар». За додатковою інформацією звертатися за телефоном (044) 239 95 10.

Корпоративний секретар — це особа, до функціональних обов'язків якої належить забезпечувати ефективну взаємодію між наглядовою радою та правлінням НСТУ, а також взаємодію НСТУ з акціонером (Держкомтелерадіо) та іншими заінтересованими особами.

Нагадаємо, в інтервю сайту «Детектор медіа» голова наглядової ради НСТУ Тетяна Лебедєва сказала, що оскільки Суспільне — це ПАТ «НСТУ», то нам потрібен корпоративний секретар (це має бути людина з юридичною освітою), який є сполучною ланкою між наглядовою й виконавчими органами. 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду