На сайті suspilne.media запустили секцію «Суспільне Спорт»

На сайті suspilne.media запустили секцію «Суспільне Спорт»

12:52,
20 Серпня 2020
4897

На сайті suspilne.media запустили секцію «Суспільне Спорт»

12:52,
20 Серпня 2020
4897
На сайті suspilne.media запустили секцію «Суспільне Спорт»
На сайті suspilne.media запустили секцію «Суспільне Спорт»
Цифрова дирекція Національної суспільної телерадіокомпанії України разом із спортивним департаментом Суспільного на сайті suspilne.media («Суспільне Новини») запустили секцію «Суспільне Спорт».

Про це повідомляє пресслужба Суспільного.  

На спортивній платформі (сайті) за адресою suspilne.media/sports публікують новини та огляди спортивних подій.

Секція «Суспільне Спорт» має наступні рубрики: «Новини», «Футбол», «Теніс», «Бокс» і «Легка атлетика». 

Окрім того на платформі доступні категорії: «Олімпіада-2020», «Паралімпійський спорт», «Формула 1», «Водний спорт», «Командні види спорту», «Мішані бойові мистецтва», «Фехтування», «Кіберспорт», «Інше», «Олімпійський спорт», «Зимовий спорт».

Є посилання на YouTube-канал «Суспільне Спорт» і сторінку у Facebook.

За словами виконавчого продюсера творчого об’єднання спортивних програм «UA: Першого» Микити Хорозова, у телевізійному ефірі Суспільного спорт обмежений часом та сталою сіткою мовлення.

«Водночас цифрова платформа дає нам змогу значно розширити той продукт, який ми здатні виробляти. Це й спортивні трансляції, і стріми безпосередньо з місця подій, й ексклюзивні матеріали від наших топових спортсменів, розширення видів спорту, із якими ми готові знайомити наших глядачів. Тож ми стартуємо й бажаємо всім приємного перегляду», – сказав він.  

Генеральна продюсерка цифрових платформ Тетяна Кісельчук зазначила, що 2020-й — рік створення єдиної діджитал-екосистеми.

«Це означає, що ми запустимо кілька сайтів, об'єднаних однією CMS. Для нашого читача це буде єдиний сайт із секціями, для нас — щоразу інший вид розробки. Наприклад, спортивна секція має функцію спортивних трансляцій, якої не передбачено на новинному сайті. Восени ми запустимо секцію культури, котра матиме функцію онлайн-телебачення, тому що сайт культури об'єднає в собі телеканал, програми, онлайн-новини та статті. Секція радіо, котру ми запустимо останньою, наприкінці року, матиме свій набір функцій, наприклад інтегрований софт для автоматичної публікації програм, які щойно прозвучали в ефірі», — сказала вона.

Наразі спортивна платформа працює в тестовому режимі, триває робота над бізнес-процесом між спортивним департаментом і диджитал-дирекцією, щоб ефективно використовувати ресурси й надавати неупереджену, своєчасну та якісну інформацію аудиторії Суспільного.

Нагадаємо, у грудні 2019 року розпочав роботу новинний сайт Національної суспільної телерадіокомпанії України «Суспільне Новини». Він об’єднує новинні стрічки усіх філій Суспільного. 

У червні 2020 року запустили сайт «Суспільне Крим».

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду