Цифровий проєкт Суспільного потрапив до топ-10 digital-премії Ukraine Innovation Awards-2020

Цифровий проєкт Суспільного потрапив до топ-10 digital-премії Ukraine Innovation Awards-2020

13:56,
6 Липня 2020
2778

Цифровий проєкт Суспільного потрапив до топ-10 digital-премії Ukraine Innovation Awards-2020

13:56,
6 Липня 2020
2778
Цифровий проєкт Суспільного потрапив до топ-10 digital-премії Ukraine Innovation Awards-2020
Цифровий проєкт Суспільного потрапив до топ-10 digital-премії Ukraine Innovation Awards-2020
Суспільний мовник увійшов до шорт-листа переможців першої digital-премі Ukraine Innovation Awards 2020 у категорії The Best Corporate-Startup Collaboration-2020.

Журі премії високо оцінювало трансформацію центрального й регіональних ньюзрумів Суспільного, яку мовник утілює проєкт разом з Офісом медіарозвитку Шведського радіо (реалізують за фінансової підтримки Швеції) та в партнерстві з ІТ-компанією Genesis. Про це йдеться на сайті премії.

До шорт-листа переможців потрапили:

  1. Intertop + Competera
  2. WiggleCRC Group + Competera
  3. DTEK + Limpid Technology
  4. MHP + a-Gnostics
  5. DTEK + a-Gnostics
  6. MHP + Sovtes
  7. Dragon Capital Property Management + AxDraft
  8. PUMB + Getpin
  9. МHP + AxDraft
  10. Suspilne + Genesis

Перемогу здобув кейс співпраці компанії Intertop та платформи Competera, що допоміг втілити аналітику ціноутворення та підсилив зростання ефективності e-commerce платформи Intertop.

До складу журі, яке оцінювало інноваційні кейси в категорії Corporate Innovation Cases in Ukraine-2020, увійшли: Домінік Піоте, CEO UNIT.City; Олеся Залуська, заступниця керівника Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України»; Кирило Мазур, CEO Center42 Innovation Agency; Марія Романова, CEO Radar Tech; Євгенія Клепа, виконавча директорка 1991 Open Data Incubator; Юлія Порошенко, засновниця та CEO Agrohub; Оксана Гошва, партнерка-засновниця DOT_DOT; Євген Саранцов, засновник відкритої платформи інновацій REACTOR.UA; Анна Дерев'янко, виконавча директорка Європейської бізнес-асоціації; Олександр Романішин, партнер ISE Group, член Комітету з відбору Ukrainian Startup Fund; Ян Беранек, засновник та генеральний директор U+, співзасновник і генеральний директор TRNSHMN.

«Переможці та фіналісти премії отримають промо серед європейських та американських інвесторів і корпорацій, аби потрапити на радар відомих венчурних фондів та компаній», – зазначено на сайті премії.

Генеральна продюсерка цифрових платформ Національної суспільної телерадіокомпанії України Тетяна Кісельчук сказала, що увійти в шорт-лист інноваційних проєктів — це великий крок для компанії, бо Суспільне потрапило на мапу професійної спільноти. Про це повідомляє пресслужба Суспільного.

За її словами, Суспільне продовжить співпрацю з Genesis. «На черзі — розробка масштабної системи планування Suspilne 2.0. Також уже в цьому році ми плануємо випустити ряд нових вебпродуктів та мобільний додаток», — зазначила Тетяна Кісельчук.

Проєкт Суспільного, який відзначили, реалізують упродовж чотирьох років — із 2018 до 2021-го. Спочатку команда розробила й протестувала концепцію трансформації в пілотній філії «UA: Рівне». Ключове значення мала диджитал-стратегія регіональних новин. Восени 2019-го розпочалося розгортання концепції серед трьох нових пілотів проєкту: «UA: Карпати», «UA: Львів» і «UA: Харків». Ці філії також одержали ноутбуки, монтажні станції, камери, мобільні пакети для зйомки й стрімінгу

У 2020 році трансформація охопить інші філії Суспільного. Вона передбачає розроблення програмного рішення з управління мультифункціональними командами в редакціях. Головною платформою дистрибуції регіональних новин та інших продуктів Суспільного став сайт «Суспільне Новини».

Зазначимо, Ukraine Innovation Awards — національна нагорода для інноваційних корпорацій, венчурних інвесторів, стартапів, прогресивних підприємців та бізнесів, що розв'язують глобальні соціальні проблеми.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду