«Громадське радіо» отримало частину техніки, необхідної для прямого ефіру

12:32,
9 Жовтня 2013
1997

«Громадське радіо» отримало частину техніки, необхідної для прямого ефіру

12:32,
9 Жовтня 2013
1997
«Громадське радіо» отримало частину техніки, необхідної для прямого ефіру
Для «Громадського радіо» з Рівного до Києва перевезли техніку, яка раніше належала однойменному проекту Олександра Кривенка. Після закриття першого «Громадського радіо» вона зберігалася громадською організацією «Клейнод».

Таким чином, нове «Громадське радіо» вже має частину техніки, необхідної для мовлення у прямому ефірі. Про це команда проекту повідомила на своїй сторінці у facebook.

«Перевезли обладнання до Києва. Так, не нове, так, треба дещо докупити, але працювати уже є з чим. За кілька місяців це все запрацює», – повідомляють радійники.

Окрім частини техніки, для прямого ефіру «Громадському радіо» не вистачає студії. Як повідомлялося раніше, команда шукає офіс разом із проектом «Громадське телебачення».

«Тепер весь цей "скарб" кілька місяців чекатиме на момент, коли у нас з'явиться свої студія і ньюзрум», – зазначено в повідомленні.

Як повідомляла сайту «Суспільне мовлення» одна з ініціаторів проекту Наталя Соколенко, старі обладнання та меблі, що належали першому «Громадському радіо», були передані на збереження рівненській громадській організації «Клейнод» на чолі з Олександром Бузюком, який, у свою чергу, запропонував їх новому онлайн-радіо.

Джерело: Громадське радіо

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
facebook (на фото: гол. ред. К. Лукеренко)
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду