Стало відомо, якою буде «оскарівська» ніч на «Суспільному Культура»

Стало відомо, якою буде «оскарівська» ніч на «Суспільному Культура»

16:45,
10 Березня 2023
3885

Стало відомо, якою буде «оскарівська» ніч на «Суспільному Культура»

16:45,
10 Березня 2023
3885
Стало відомо, якою буде «оскарівська» ніч на «Суспільному Культура»
Стало відомо, якою буде «оскарівська» ніч на «Суспільному Культура»
Автори:
Перед церемонією телеканал покаже власне шоу з найцікавішими фактами про цьогорічну премію.

У ніч із 12 на 13 березня на телеканалі «Суспільне Культура» покажуть 95-ту церемонію вручення нагород премії «Оскар», а перед нею власне шоу, номінований на цьогорічний «Оскар» фільм «Будинок зі скалок» та інтерв’ю його продюсерами.

Програма ефіру «Суспільне Культура» у ніч з 12 на 13 березня:

о 22:00 — програма «Культурний інстинкт» з українськими продюсерками фільму «Будинок зі скалок» Дарією Бассель та Вікторією Хоменко;

о 22:30 — прем’єра фільму «Будинок зі скалок» спільного виробництва Данії, України, Швеції та Фінляндії. Стрічка розповідає про життя дітей в дитячому будинку у прифронтовому Лисичанську Луганської області. На момент зйомок герої фільму перебували всього лише в 20 кілометрах від лінії фронту. Фільм номінований на премію «Оскар» у категорії «Документальний повнометражний фільм». Світова прем'єра відбулася у січні 2022 року.

о 00:00 — Шоу «За крок до Оскара» з найцікавішими фактами про цьогорічну премію. Гості шоу: акторка Ірма Вітовська, журналістка Олександра Гонтар та актор і відеоблогер Віталій Гордієнко. Ведучий — виконавчий продюсер «Суспільне Культура» Лук’ян Галкін.

о 01:00 — «Зворотний відлік до Оскара» — офіційне прешоу до відкриття Церемонії нагородження;

о 02:00 —  Церемонія вручення премії «Оскар».. Її коментуватимуть акторка Ірма Вітовська та виконавчий продюсер Суспільне Культура Лук’ян Галкін.

Нагадаємо, цього року Суспільне вперше транслюватиме «Оскар» в Україні. До того вісім років поспіль «Оскара» показував телеканал «Україна».

24 січня оголосили номінантів на премію «Оскар». До категорії «Документальний повнометражний фільм» обрали фільм «Будинок зі скалок» виробництва Данії, України, Швеції та Фінляндії.   

Цей фільм данського кінорежисера Сімона Леренга Вільмонта розповідає історії дітей з особливого дитячого будинку на сході України. Героями «Будинку зі скалок» стали вихователі, які в умовах війни з росією намагаються створити дітям безпечний простір біля лінії фронту.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
конвергентний суспільний емпатентJ25EG
17:30 / 10.03.2023
"шоу" за участю Галкіна - то заявка на успіх. То на український Оскар тягне. З одного анонсу видно.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду