Суспільне назвало коментаторів Чемпіонату світу в Катарі-2022

Суспільне назвало коментаторів Чемпіонату світу в Катарі-2022

20:07,
17 Листопада 2022
4243

Суспільне назвало коментаторів Чемпіонату світу в Катарі-2022

20:07,
17 Листопада 2022
4243
Суспільне назвало коментаторів Чемпіонату світу в Катарі-2022
Суспільне назвало коментаторів Чемпіонату світу в Катарі-2022
Під час ефірів працюватимуть 11 коментаторів і одна коментаторка.

20 листопада у Катарі стартує Чемпіонат світу з футболу-2022, який транслюватимуть регіональні телеканали Суспільного, сайт «Суспільне Спорт» та радіо «Промінь». Суспільне представило команду коментаторів, які працюватимуть на найбільшому футбольному форумі чотириріччя.

На місцевих телеканалах Суспільного матчі коментуватимуть Андрій Столярчук, Віталій Волочай, Галина Вініченко, Владислав Шалота, Вадим Шевякін, Єгор Джулай та Віталій Похвала.

  • Андрій Столярчук — спортивний коментатор. Андрій коментував матчі Ліги Чемпіонів, Ліги Європи, топ європейських чемпіонатів. Працював коментатором на футбольному Євро-2012, коментував фінал Чемпіонату світу-2014 на Першому, а також коментував Олімпійські ігри та біатлон на Суспільному.
  • Віталій Волочай — професійний коментатор з 2008 року. Упродовж кар’єри працював на футбольних, баскетбольних, тенісних ефірах. На Суспільному коментував літні та зимові Олімпійські ігри, а також турніри з легкої атлетики.
  • Галина Вініченко — спортивна коментаторка Суспільного, перша футбольна коментаторка на радіо. Вперше вона коментувала футбольне Євро-2020 на Радіо Промінь, жіноче футбольне Євро-2022, а також працювала на Літніх і Зимових Олімпійських іграх в телеефірі Суспільного.
  • Владислав Шалота — спортивний коментатор. Коментував матчі найсильніших європейських чемпіонатів, футбольне Євро-2020. Раніше коментував біатлон на Суспільному.
  • Вадим Шевякін — спортивний журналіст і коментатор. Коментує матчі різних футбольних турнірів на Суспільному, а також Олімпійські ігри.
  • Єгор Джулай — спортивний журналіст та коментатор Суспільного. Коментував матчі клубного Чемпіонату світу, молодіжного футбольного Євро, матчі жіночого юніорського Євро.
  • Віталій Похвала — спортивний журналіст та коментатор спортивних трансляцій Суспільного. Коментував матчі юніорського чоловічого та жіночого футболу, матчі Євро з футзалу та Чемпіонату світу з сокка. Висвітлює різні футбольні змагання, зокрема працював кореспондентом на футзальному Євро-2022.

На радіо «Промінь» під час ефірів працюватимуть досвідчені коментатори Олександр Монзолевський, Костянтин Дульцев та Вадим Корженко, Вадим Власенко та Галина Вініченко.

  • Вадим Корженко — спортивний коментатор та ведучий на радіо «Промінь». Працював на Олімпійських іграх, коментував матчі Ліги Чемпіонів та Ліги Європи, а також працював на двох Чемпіонатах Європи.
  • Олександр Монзолевський — спортивний коментатор та ведучий на Радіо Промінь. Працював журналістом на шести Олімпійських іграх.
  • Костянтин Дульцев — спортивний ведучий на радіо «Промінь». Коментує найпомітніші спортивні події у радіоефірі.
  • Вадим Власенко — спортивний коментатор та ведучий на Радіо Промінь. Для телебачення і радіо працював коментатором на двох футбольних чемпіонатах світу і трьох першостях Європи. Коментував матчі Ліги Чемпіонів та Ліги Європи, зокрема працював на фіналі Ліги Чемпіонів у 2011 році зі стадіону.
  • Олександр Обремський — спортивний ведучий на радіо «Промінь». Коментує найпомітніші спортивні події у радіоефірі.

Нагадаємо,  Чемпіонат світу з футболу 2022 року транслюватимуть регіональні телеканали Суспільного, радіо «Промінь», сайт «Суспільне Спорт» та медіасервіс Megogo.

На місці подій у Катарі працюватиме знімальна група Суспільного, аби розповідати всі головні історії.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
конвергентний вокабуляр
22:36 / 17.11.2022
Тяжко їм буде. Вони ж зациклені. Тільки що і вміють повторювати як мантри слова про українців, українське, наших і т. д. і т. п.. А це половина їх вокабуляру і половина репортажу. А тут не буде української команди. На біатлоні можна сипати горохом про секунди кожного спортсмена. А тут і секунд нема. Цікаво, що воно буде
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду