Нацвідбір на «Євробачення-2022»: де дивитися, слухати та як голосувати

Нацвідбір на «Євробачення-2022»: де дивитися, слухати та як голосувати

14:52,
11 Лютого 2022
12714

Нацвідбір на «Євробачення-2022»: де дивитися, слухати та як голосувати

14:52,
11 Лютого 2022
12714
Нацвідбір на «Євробачення-2022»: де дивитися, слухати та як голосувати
Нацвідбір на «Євробачення-2022»: де дивитися, слухати та як голосувати
Голос глядачів сформує половину результату виконавця, другу пловину визначать судді. SMS за фаворита глядачеві коштуватиме 5,31 грн.

12 лютого о 18:30 у Центрі культури та мистецтв Національного авіаційного університету в Києві відбудеться фінал національного відбору учасника від України на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2022». Наживо його транслюватимуть платформи Суспільного.

Телебачення:

Тільки телеканал «UA: Перший».

Радіо:

Радіо «Промінь»

Інтернет:

Сайт «UA: Першого»

Мобільний додаток suspilne.tv

Ютуб-канал «Суспільне Євробачення»

Сторінки у фейсбуку «Суспільне Євробачення», «UA: Перший» і «Суспільне мовлення».

Ведучими фіналу стануть: на основній сцені — Марія Єфросініна, а за лаштунками — Тімур Мірошниченко.

На Суспільному визначили порядкові номери виступів учасників, які відповідатимуть номеру коду учасника під час голосування:

1. Cloudless – All be alright out now

2. Michael Soul – Demons

3. Our Atlantic – «Моя любов»

4. Barleben – Hear My Words

5. Kalush Orchestra – Stefania

6. Roxolana – Girlzzzz

7. Wellboy – Nozzy Bossy

8. Alina Pash – «Тіні забутих предків»

Результати голосування нацвідбору залежать від голосів глядачів (50%) і журі (50%). Вони додадуться і за підсумками сформують рейтингову таблицю.

До складу журі входять Джамала, Тіна Кароль і Ярослав Лодигін.

Після того, як ведучі оголосять початок голосування, всі охочі зможуть проголосувати за свого улюбленого виконавця, надіславши платне SMS-повідомлення з кодом учасника на короткий номер 7576. Вартість SMS – 5,31 грн.

З одного номера можна проголосувати за одного учасника один раз. За всі подальші повідомлення за одного учасника зніматиметься плата, проте результат голосування не зараховуватиметься. Голосувати можна за кілька фіналістів.

Всі, хто проголосував, отримають у відповідь SMS-підтвердження про зарахування голосу. Голосування глядачів шляхом надсилання SMS-повідомлень організовує ТОВ «ФРЕНДС ПРО ТВ»,

Голосування журі відбувається паралельно з голосуванням глядачів, де вони виставляють учасникам бали від 1 до 8.

Якщо два або більше учасників наберуть однакову сумарну кількість балів, то перевагу матиме той, хто отримав більшу кількість балів від глядачів.

Правильність перевірки підрахунку голосів здійснює ТОВ аудиторська фірма PwC в Україні — незалежний консультант з перевірки правильності підрахунку голосів національного відбору учасника пісенного конкурсу «Євробачення-2022» від України.

За виробництво фінального концерту відповідає засновник і генеральний продюсер компанії Friends Production Олексій Гончаренко. Компанія «Френдс Про ТВ» Олексія Гончаренка також створить резервний запис виступу переможця нацвідбору для показу під час проведення «Євробачення-2022» в Італії та забезпечить постановку номера в Турині.

Нагадаємо, господарем «Євробачення-2022» стане місто Турин в Італії. Великий фінал відбудеться в арені Pala Olimpico 14 травня. Півфінали — 10 та 12 травня.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
zXHcCJYKu
03:44 / 21.02.2024
The 2006 memoir Гў and Oprah Winfrey favorite Гў became an international phenomenon and the basis of a same name movie starring Julia Roberts can you buy priligy in the u.s. Monitor Closely 1 apomorphine and isradipine both increase QTc interval
groubmirm
04:28 / 14.03.2023
tadalafil cialis from india Any failure of a covered person to comply with this subsection shall be a violation of section 8 a 2 G
Anastasia
23:04 / 12.02.2022
ГАНЬБА)
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду