Матч Євро-2022 з футзалу Україна-Росія вивів «UA: Перший» до 9 найрейтинговіших телеканалів

Матч Євро-2022 з футзалу Україна-Росія вивів «UA: Перший» до 9 найрейтинговіших телеканалів

17:12,
8 Лютого 2022
1964

Матч Євро-2022 з футзалу Україна-Росія вивів «UA: Перший» до 9 найрейтинговіших телеканалів

17:12,
8 Лютого 2022
1964
Матч Євро-2022 з футзалу Україна-Росія вивів «UA: Перший» до 9 найрейтинговіших телеканалів
Матч Євро-2022 з футзалу Україна-Росія вивів «UA: Перший» до 9 найрейтинговіших телеканалів
Також успішною була трансляція змішаної естафети у біатлоні.

За результатами трьох днів – із 4 по 6 лютогосуспільний телеканал «UA: Перший» у загальному топі телеканалів потрапив до дев’ятки найрейтинговіших телеканалів (за аудиторією 18+, уся Україна).

Дані ТВ-панелі належать ІТК; дослідник — Nielsen; моніторинг — Комунікаційний Альянс та представлені «UA: Перший». Дані про рейтинг (rat%) та частку аудиторії (shr%) наведено для аудиторії 4+, 18+, вся Україна. Докладно — у глосарії ІТК.

На Суспільному повідомляють, що Олімпійські ігри та Чемпіонат Європи з футзалу на «UA: Першому» переглянули майже 8 млн глядачів (аудиторія 4+, уся Україна).

Добова частка аудиторії телеканалу 4 лютого склала 2,78%, 5 лютого — 2,66%, 6 лютого — 2,64% (аудиторія 18+, уся Україна). 

Найрейтинговішою стала трансляція півфінального поєдинку між Україною та Росією на футзальному Євро-2022 4 лютого — 2,48 rat%, 6,42 shr%. Успішною була трансляція змішаної естафети у біатлоні 5 лютого — 1,70 rat% з часткою аудиторії 8,09% (аудиторією 18+, уся Україна).

Трансляція церемонії відкриття XXIV зимових Олімпійських ігор у Пекіні мала рейтинг 1,55% з часткою аудиторії 7,00%.

Хороші показники продемонстрували недільні матчі з футзалу. Фінал Португалія – Росія мав рейтинг 1,50% з часткою аудиторії 3,44%, а матч за 3-тє місце Іспанія – Україна рейтинг 1,42% з часткою аудиторії 4,38%. 

Нагадаємо, на «UA: Першому» на Різдво найкраще дивилися концерт «Лісапетного батальйону» та літургії ПЦУ і УГКЦ. 

На «UA: Першому» на Новий рік найрейтинговішим став концерт гурту «Лісапетний батальйон».

Зазначимо, по 20 лютого «UA: Перший» показуватиме XXIV зимові Олімпійські ігри в Пекіні.

Фото: UEFA Futsal, Twitter

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Заспокойтесь, цілі будувати Суспільне нема
15:49 / 11.02.2022
І ніколи не було. Була і є ціль розкрадати гроші платників податків. І поки на це є добу зверху, поки у зелених немає політичної волі дотиснути цих гнід через НАБУ і САП, і поки значну частину працівників становлять трусливі і підлі пристосуванці, що не мають ніякого стосунку до журналістики, так і буде.
Спортивній редакції
13:47 / 09.02.2022
Чому не вкладають кошти в техніку, спеціалістів, мізки? Бо це випадкові і тимчасові люди, далекі від медіа, бо отримали інші спеціальності ( будівельники, інженери, географи, стюардеси та інші) і так нічого в цих професіях і не досягли. А в медіа всі "специ". Тому толку не буде, поки такі керманичі у так званого суспільного.
Спортивна редакція
13:06 / 09.02.2022
Щоб показувати спорт треба вкладати гроші в техніку, в спеціалістів, в мізки. А Аласанія і К зробили ставку на шмаркачів з смартфонами. А це вже селфі самих себе коханих. І ніяк не спорт, а онанізм.
зрителю
10:10 / 09.02.2022
Везде в мире каналы берут спорт. Приличные каналы в приличных странах, общественные или государственные сами транслируют. Бывшее УТ-1 было республиканским телецентром, так ничем приличным и не стало. А спорт и рейтинги - это нормально! Ненормально все снести. А уже к высокорейтинговым программам добавляют те, что не все смотрят, потому что они тоже нужны. А здесь в реформу свалили все, зато расплодили кучи начальников
lpffde
10:07 / 09.02.2022
кретины после уничтожения всего опомнились. Вернули спорт, вернули нацотбор Евро, после сливов всего топового под частные каналы. И теперь радуются. У руля идиоты.
Зритель
09:31 / 09.02.2022
А чем они хвастаются, разве это собственный продукт? Зачем содержать на суспильном 4 тысячи людей, если можна оставить человек 300 для производства новостей и организации ретрансляций спортивных мероприятий, церковных служб и т.д. Ведь именно это "дает рейтинг", а не собственные передачи "ни о чем"?
Рейтинг на час
22:09 / 08.02.2022
Калиф на час говорят про руководителей или начальников, которые оказались у власти на время или случайно, чье положение в руководящем кресле непрочное и недолгое. Как правило, это какие-нибудь заместители, исполняющие обязанности первого лица на время его отсутствия. Само же выражение калиф на час носит несколько иронический оттенок и пришло к нам из сказок «Тысяча и одной ночи». Согласно бытовавшей на Востоке легенде знаменитый калиф Багдада Гарун-аль-Рашид как-то решил развлечься и позволил одному из своих подданых на время занять свое место и «поработать» калифом всего царства со всеми царскими полномочиями и привилегиями. По легенде того человека усыпили, потом доставили во дворец, а когда он проснулся, то обнаружил себя на троне, а все подданные воздавали ему царские почести и хвалу. Какое-то время он наслаждался своим положением, но потом его опять усыпили и вернули во свояси. Сказка кончилась. В политике калиф на час – временщик, оказавшийся у кормушки власти, задача которого проста - успеть побольше хапнуть и быстрее сделать ноги.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду