«UA: Перший» покаже наживо засідання Ради безпеки ООН і змінить вечірню сітку

«UA: Перший» покаже наживо засідання Ради безпеки ООН і змінить вечірню сітку

16:52,
31 Січня 2022
2326

«UA: Перший» покаже наживо засідання Ради безпеки ООН і змінить вечірню сітку

16:52,
31 Січня 2022
2326
«UA: Перший» покаже наживо засідання Ради безпеки ООН і змінить вечірню сітку
«UA: Перший» покаже наживо засідання Ради безпеки ООН і змінить вечірню сітку
31 січня телеканал змінює вечірню сітку через дві трансляції.

Сьогодні, 31 січня, суспільний телеканал «UA: Перший» змінює вечірню сітку через трансляцію засідання Ради безпеки ООН, яке було ініційоване у зв’язку з військово-політичною ситуацією на кордонах України, та чвертьфіналу Євро-2022 з футзалу Казахстан-Україна.

Про це повідомляє пресслужба Суспільного.

На 17:00 запланований черговий випуск інформаційно-аналітичної програми «Прозоро: про головне», присвячений засіданню Ради безпеки ООН разом із прямою трансляцією засідання. Ведуча випуску — Інна Неродик

Планується, що після завершення трансляції в студії «Прозоро: про головне» подію прокоментують Володимир Огризко, колишній міністр закордонних справ України, Володимир Дубовик, директор Центру міжнародних досліджень, доцент кафедри міжнародних відносин Одеського національного університету імені Мечникова, Олег Саакян, політолог, співзасновник Національної платформи «Діалог про мир та безпечну реінтеграцію» та інші. 

«Новини» вийдуть на пів години раніше, о 20:30. У випуску висвітлюватимуть засідання та його підсумки.

О 20:55 розпочнеться пряма трансляція чвертьфіналу Євро-2022 з футзалу Казахстан-Україна.    

Суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік», яке традиційно виходить щопонеділка, перенесено на 21:45 вівторка. Передача також буде присвячена підсумкам засідання Ради безпеки ООН.

Нагадаємо, «UA: Перший» та «Суспільне Спорт» показували Чемпіонат Європи з футзалу-2022. 

Додамо, Володимир Зеленський під час зустрічі з іноземними журналістами заявив, що рішення США, Великої Британії та низки інших держав евакуювати з України частину працівників посольств є помилкою.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
ошибочка вышла
23:47 / 31.01.2022
Все это есть показатель редакционный слабости и неповоротливости Суспильного-читай, отсутствие нормальных журналистких редакционныйх кадров. Высокие зарплаты Аласаниев-Чернотыцких этой проблемы не решают. Только усугубляют.Забыло Суспильное, что ICTV оперативнинько тему быстро проработает на Свободе слова и ещё и по аресту организаторов беспорядков пройдёт, и по коронавирус поговорит. И будут там и министры, и послы, и нормальные адекватные журналисты. И будет не бундючный ведущий, в отличие от Казарина в дешевенькой футболке с принтом.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду