Дарина Феденко очолила телевізійну новинну редакцію Суспільного

Дарина Феденко очолила телевізійну новинну редакцію Суспільного

15:54,
22 Жовтня 2021
2785

Дарина Феденко очолила телевізійну новинну редакцію Суспільного

15:54,
22 Жовтня 2021
2785
Дарина Феденко очолила телевізійну новинну редакцію Суспільного
Дарина Феденко очолила телевізійну новинну редакцію Суспільного
Раніше вона була генеральною продюсеркою телеканалу «Донеччина TV».

Колишня генеральна продюсерка телеканалу «Донеччина TV», журналістка 5 каналу та співзасновниця центру розвитку медіаосвіти «Медіана» Дарина Феденко стала шефредакторкою телевізійної новинної редакції Суспільного.

Про це вона написала на своїй сторінці у фейсбуку.

«З жовтня маю честь очолити телевізійну новинну редакцію Суспільного мовлення. Мені подобаються зміни, які є тут, команда та цінності! Тому не дивуйтесь, якщо в моїй стрічці буде багато новин від Суспільне Новини. Бо я вірю, що треба щиро любити свою справу і бути амбасадором рідної компанії», – зазначила вона.

Як писав «Детектор медіа», у вересні 2021 року Ангеліну Карякіну призначили генеральною продюсеркою інформаційного мовлення Суспільного. Вона запросила у свою команду Дарину Феденко на посаду шефредакторки новин на платформі телебачення. До того шефредакторкою телевізійних новин була Олена Квасній.

Загалом у команді Ангеліни Карякіної є чотири шефредактори на всіх платформах Суспільного: телебаченні, радіо, сайті і соціальних мережах.

У березні 2021 року Анастасія Коріновська стала шефредакторкою сайту «Суспільне Новини».

Христина Гаврилюк очолила новини у соцмережах, раніше такого відділу не було.

Нагадаємо, Дарина Феденко родом з Маріуполя. Спершу працювала журналісткою на 5 каналі, була редакторкою відділу новин на 24 каналі, потім – старшою редакторкою у російській редакції UATV, а також медіатренеркою. Співзасновниця центрурозвитку медіаосвіти «Медіана». У вересні 2020 року Дарина Феденко стала генеральною продюсеркою телеканалу «Донеччина TV».

Про себе Дарина пише: «Журналіст, редактор, телеведуча та медіатренер. Моє головне захоплення – моя професія».

Фото: фейсбук Дарини Феденко

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду