«Спільнобачення»: перевага проекту – у відсутності стереотипів

11:38,
15 Серпня 2013
1096

«Спільнобачення»: перевага проекту – у відсутності стереотипів

11:38,
15 Серпня 2013
1096
«Спільнобачення»: перевага проекту – у відсутності стереотипів
Проект громадського онлайн-телебачення «Спільнобачення» почав публікувати на своїй сторінці у facebook відповіді учасників команди про їхнє бачення щодо започаткування та реалізації проекту. Серія матеріалів називається «Пряма мова».

Першим питанням було: «В чому нагальність реалізації проекту?». Відповідала на нього маркетолог і підприємець Олександра Толмачова.

Також своє бачення висловив маркетолог Дмитро Левицький: «Нам всім не вистачає трьох “наріжних каменів”, на які ми маємо спиратися. По-перше, нам бракує якісної інформації, по-друге, якісної аналітики, по-третє, обміну досвідом. Нам не вистачає візії: що ми хочемо, куди ми мусимо йти, яке місце ми хочемо посісти у світі», – маючи на увазі, що «Спільнобачення» має стати кроком до вирішення проблем.

На друге питання: «Які переваги у "Спільнобачення"?», – відповів інший учасник команди – директор консалтингової фірми Віктор Кожевніков.

«Ми з самого початку відмовляємося від стереотипів, притаманних всім медіапроектам і створюємо свої власні правила. Саме це є шляхом до успіху в будь-якій діяльності: відсутність стереотипів. "Спільнобачення" стане інформаційним котлом, в якому шляхом взаємообміну і взаємозбагачення учасників громадянського суспільства створюється і реалізується ідея якісно нової України. Саме такий проект – сучасний, незалежний і цікавий – здатний сприяти донесенню ідей, сформованих інтелектуальною елітою України, до громадян, донести, що активний громадянин не є одинаком в нашій країні. Нас багато, і разом ми можемо набагато більше ніж поодинці», – зазначив пан Кожевніков.

Джерело: Спільнобачення

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
facebook.com (на фото: В. Кожевніков)
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду