«UA: Культура» покаже добірку дитячих фільмів і повнометражних мультфільмів

«UA: Культура» покаже добірку дитячих фільмів і повнометражних мультфільмів

16:44,
29 Травня 2020
2720

«UA: Культура» покаже добірку дитячих фільмів і повнометражних мультфільмів

16:44,
29 Травня 2020
2720
«UA: Культура» покаже добірку дитячих фільмів і повнометражних мультфільмів
«UA: Культура» покаже добірку дитячих фільмів і повнометражних мультфільмів
У перший тиждень літа з 1 по 5 червня о 12:35 суспільний канал «UA: Культура» показуватиме дитячі художні фільми і повнометражні мультфільми для сімейного перегляду.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

1 червня о 12:35 — анімаційний фільм «Каспер та Емма у театрі», Норвегія.

П’ятирічні Каспер та Емма пізнають світ і знайомляться з повсякденними речами в житті. Завжди поруч їхні м’які іграшки — левеня й кролик, які можуть розмовляти та допомагають маленьким дослідникам.
Цього разу дітям випала нагода побувати в театрі, якого Каспер ніколи раніше не бачив. Під враженням від побаченого діти вирішують створити власну виставу.

2 червня о 12:35 — анімаційний фільм «Піпі, Пупу та Розмарі: таємниця викрадення нот», Франція, Італія.

Загадковий персонаж Мапà склав партитуру для Великого лісового концерту Середини літа, але музичні ноти зникли й ніхто не знає, де вони. Піпі, Пупу та Розмарі, троє друзів-звірят, беруться розшукати пропажу й повернути музику слухачам. Втрачені ноти може привабити музика, тож є лише один спосіб їх знайти: троє маленьких героїв мають зіграти концерт.

Прості, дещо наївні малюнки за стилістикою нагадують «Свинку Пеппу», проте історія відрізняється від британського мультсеріалу багатством кольорів і деталей. Мультфільм у ненав’язливій формі розповідає дітям про явища зі світу музики та знайомить із класичною музикою.

3 червня о 12:35 — художній фільм «Хлопчик у золотих штанях», Швеція, Данія.

Канікули двох друзів Матса й Девіда псує злий жарт: коли хлопці вирішили скупатися, хулігани-підлітки викрали їхній одяг. Матсу вдається знайти собі штани замість поцуплених джинсів. У цих нових штанів дивна властивість — щоразу, сягаючи рукою до правої кишені, хлопець дістає з неї грошову купюру. 

4 червня о 12:35 — художній фільм-фантастика «Сів заблукала уві сні», Швеція, Нідерланди.

Семирічна Сів знайомиться з новою подругою, приходить до неї в гості й залишається ночувати. Ще з вечора в домі починаються маленькі дива — екзотична їжа, ручні звірята... А вночі квартира перетворюється на магічне царство, сповнене пригод для маленької Сів.

5 червня о 12:35 — художній фільм «Хлопчик-фантом», Франція Бельгія.

Одинадцятирічний хлопчик із Нью-Йорка Лео — незвичайна дитина: він може ставати невидимим і літати крізь стіни. Він дружить із поліцейським Алексом, тимчасово прикутим до інвалідного візка. Лео й Алекс стають неординарною командою, захищають журналістку Марі й рятують Нью-Йорк від руйнування.

Варто зазначити, що  31 травня «UA: Культура» покаже два повнометражні мультфільми для дошкільнят і молодших школярів «Піпі, Пупу та Розмарі: таємниця викрадення нот» о  9:05 і «Каспер та Емма у театрі» о 10:50.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду