Канал «UA: Культура» найбільше виграв від показу телеуроків

Канал «UA: Культура» найбільше виграв від показу телеуроків

12:26,
16 Квітня 2020
3645

Канал «UA: Культура» найбільше виграв від показу телеуроків

12:26,
16 Квітня 2020
3645
Канал «UA: Культура» найбільше виграв від показу телеуроків
Канал «UA: Культура» найбільше виграв від показу телеуроків
На суспільному каналі «UA: Культура» значно зросли рейтинги під час показу телеуроків для 9 класу у рамках проєкту «Всеукраїнська школа онлайн».

Про це йдеться у статті «Детектор телерейтингів: де найкраще дивляться телеуроки?» Наталії Данькової, опублікованій на сайті «Детектор медіа».

«Найбільше від телеуроків виграв канал "UA:Культура": його середня частка за минулий тиждень (6-12 квітня) – 0,15%/0,17%, а «Всеукраїнська школа онлайн» взяла 1,32%/1,50% (аудиторія «14-49», вибірки «Вся Україна»/«50 тис.+»)», – зазначено у статті.

За тиждень 6-12 квітня «UA: Культура» (9 клас) та «UA: Перший» (10 клас) показали по 27 уроків.

На «UA: Першому» найпопулярнішим уроком була історія України, на «UA: Культурі» – хімія.

Також телеглядачів «UA: Культури» зацікавили уроки з англійської і фізики.

Варто зазначити, що на «UA:Першому» за «Всеукраїнською школою онлайн» стежать і люди більш старшого віку «65+».

Варто зазначити, що на каналі «UA: Культура» в YouTube доступні усі уроки для 9 класу без реклами. Їх переглядають від 2 тисяч до 25 тисяч разів.

Дані телепанелі належать ІТК; дослідник — Nielsen; моніторинг — «Комунікаційний альянс». Дані наведено для аудиторії 14-49, вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+» за показниками rat % і shr %. Дані Overnight. Детальніше по показниках — у глосарії ІТК.

Як писав «Детектор медіа», 6 квітня 2020 року стартував проєкт «Всеукраїнська школа онлайн», у рамках якого виходять телеуроки з 11 предметів для учнів 5-11 класів. Школярі також зможуть навчатися дистанційно в Facebook та YouTube.

До освітнього проєкт «Всеукраїнська школа онлайн» долучилися 11 телеканалів: «ПлюсПлюс», «112 Україна», NewsOne, «Піксель», ZIK, «УНІАН ТБ», «Індіго», «Рада», «UA: Культура», «UA: Перший» та М1.

На «UA: Першому» виходять відеоуроки для школярів 10 класу, на каналі «UA: Культура»  – для 9 класу. Відеоуроки виходять із 10:00 до до 12:10 або 12:55, на день транслюють 4–5 уроків, кожен триває до 30 хвилин.

Із 13 квітня регіональні канали філій Суспільного мовлення транслюють уроки для 11 класу з освітнього проєкту «Всеукраїнська школа онлайн». Ці відеоуроки також транслює канал М1.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду