Дитяче «Євробачення-2019»: стартує онлайн-голосування за учасників конкурсу

Дитяче «Євробачення-2019»: стартує онлайн-голосування за учасників конкурсу

13:07,
22 Листопада 2019
5320

Дитяче «Євробачення-2019»: стартує онлайн-голосування за учасників конкурсу

13:07,
22 Листопада 2019
5320
Дитяче «Євробачення-2019»: стартує онлайн-голосування за учасників конкурсу
Дитяче «Євробачення-2019»: стартує онлайн-голосування за учасників конкурсу
22 листопада о 21:00 за київським часом на офіційному сайті дитячого «Євробачення-2019» розпочинається онлайн-голосування за учасників пісенного конкурсу, фінал якого відбудеться 24 листопада у місті Глівіце (Польща).

Про це йдеться на сайті конкурсу.

Голосувати можна за трійку, четвірку чи п’ятірку фаворитів, у тому числі за представника своєї країни. Для цього потрібно зайти на сайт junioreurovision.tv.

Україну представляє 13-річна киянка Софія Іванько з піснею «Коли здається». Вона виступить під номером 13. Загалом у дитячому «Євробаченні-2019» беруть участь  19 країн-учасниць.

Лінії голосування закриють приблизно за 15 хвилин до початку фіналу, який стартує о 17:00 за київським часом у неділю, 24 листопада. «UA: Перший» наживо транслюватиме фінал конкурсу.

Другий етап онлайн-голосування проходитиме під час шоу в неділю, 24 листопада, після виступу всіх артистів. Тоді онлайн-голосування відкриється ще на 15 хвилин.

Кількість балів онлайн-голосування становитиме 50 %, іншу половину дадуть члени національних журі, які присудять 58 балів (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 і 12).

З 20 листопада на телеканалі виходить «Щоденник дитячого "Євробачення-2019"» із ведучим каналу «UA: Культура» Денисом Мініним. Він супроводжує Софію Іванько на всі офіційні заходи конкурсу, серед яких червона доріжка і репетиції, та під час екскурсій по місту Глівіце.

Нагадаємо, 17-й дитячий конкурс «Євробачення» пройде 24 листопада, в Arena Gliwice – одному з найбільших сучасних розважальних центрів Польщі. 

На «Євробачення-2019» у Польщу від України поїхала 13-річна киянка Софія Іванько з піснею «Коли здається». Її обрали серед 10-ти фіналістів члени журі національного онлайн-відбору, яке проводила Національна суспільна телерадіокомпанія України (НСТУ).

Переможниця цьогорічного національного відбору на дитяче «Євробачення» навчалася в музичній школі по класу фортепіано та естрадного співу, а також у творчій студії заслуженого діяча естрадного мистецтва України Михайла Толмачова. У 2019 році Софія Іванько брала участь у вокальному талант-шоу «Голос. Діти» на комерційному телеканалі «1+1», де потрапила у команду Джамали.

25 листопада 2018 року представниця від Польщі 14-річна Роксана Вєнгель із піснею Anyone I Want to Be перемогла на дитячому «Євробаченні-2018» у Мінську (Білорусь). Це перша перемога польського представника у дитячому «Євробаченні». Конкурсантка від України Даріна Красновецька отримала 4 місце (182 бали). Вона виконувала україно-англомовну пісню Say love («Кажу любов»).

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду