Наглядова рада ПАТ «НСТУ» розглянула питання про фінансовий аудит за 2018 рік

Наглядова рада ПАТ «НСТУ» розглянула питання про фінансовий аудит за 2018 рік

17:06,
21 Грудня 2018
2308

Наглядова рада ПАТ «НСТУ» розглянула питання про фінансовий аудит за 2018 рік

17:06,
21 Грудня 2018
2308
Наглядова рада ПАТ «НСТУ» розглянула питання про фінансовий аудит за 2018 рік
Наглядова рада ПАТ «НСТУ» розглянула питання про фінансовий аудит за 2018 рік
Наглядова рада доручила правлінню ПАТ «НСТУ» забезпечити проведення конкурентної та прозорої процедури закупівлі аудиторських послуг для проведення аудиту.

Наглядова рада на черговому засіданні, що відбулося 20 грудня 2018 року, розглянула питання «Про конкурс із визначення аудиторської фірми для проведення аудиту річної фінансової звітності ПАТ «НСТУ» за 2018 рік».

Відповідно до рішення, що було ухвалено одноголосно, правління має забезпечити підготовку проекту технічного завдання, кваліфікаційних вимог до потенційних учасників та умов договору для проведення процедури закупівлі аудиторських послуг та подати на погодження до комітету Наглядової ради  з питань аудиту до 28 грудня 2018 року. Профільний комітет має погодити ці документи. За результатами погоджених документів правління має забезпечити проведення конкурентної та прозорої процедури закупівлі аудиторських послуг для проведення аудиторської перевірки річної фінансової звітності за результатами 2018 року відповідно до закону «Про публічні закупівлі». При проведенні тендерних процедур повідомити та запросити на засідання тендерного комітету представників Наглядової ради. Розпочати процедуру не пізніше 10 січня 2019 року.

Оплата за проведення аудиту передбачається з бюджету НСТУ.

Як писав сайт «Суспільне. Детектор медіа», у березні 2018 року аудиторська кампанія «Ернст енд Янг» розпочала проводити річний фінансовий та організаційний аудит ПАТ «НСТУ», який тривав 10 тижнів. Голова наглядової ради НСТУ Тетяна Лебедєва сказала, що рекомендації аудиту «Ернст енд Янг» допоможуть створити оптимальну структуру управління НСТУ.

Зазначимо, що Наглядова рада Суспільного мовника обрала аудиторську кампанію «Ернст енд Янг» для проведення обов'язкового щорічного фінансового та організаційного аудиту публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України». Таке рішення ухвалено відповідно до підпункту 20 пункту 45 Статуту ПАТ «НСТУ», затвердженого Кабміном 28 грудня 2016 року, з урахуванням звернення наглядової ради до Шведського агентства з питань розвитку співробітництва SIDA з проханням провести аудит ПАТ «НСТУ». Члени наглядової ради підтримали це рішення одноголосно на засіданні 18 січня 2018 року.

Було також взято до уваги, що відповідно до договору про співпрацю від 27 грудня 2017 року, підписаного між SIDA та ПАТ «НСТУ», фінансування аудиту від імені НСТУ здійснюватиме SIDA.

Фото: agropolit

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду