10 вересня стане відомо, хто поїде на дитяче «Євробачення 2016»

10 вересня стане відомо, хто поїде на дитяче «Євробачення 2016»

17:24,
29 Серпня 2016
1807

10 вересня стане відомо, хто поїде на дитяче «Євробачення 2016»

17:24,
29 Серпня 2016
1807
10 вересня стане відомо, хто поїде на дитяче «Євробачення 2016»
10 вересня стане відомо, хто поїде на дитяче «Євробачення 2016»
10 вересня, із 12:00 у розважальному комплексі Sky Family Park проходитиме фінал українського відбору на дитяче «Євробачення-2016». Телеканал «UA:Перший» покаже наживо відбір переможця в ефірі, на сайті і YouTube-каналі.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу «UA:Перший». 

За інформацією телеканалу, 10 вересня стане відомо, хто з юних артистів або колективів (віком від 9 до 14 років) представить Україну на міжнародному конкурсі 20 листопада на Мальті в місті Валетта.

Переможця  нацвідбору на дитяча «Євробачення-2016» визначатимуть за результатами змішаного голосування журі та глядачів. «UA:Перший» обіцяє найближчим часом назвати, хто входитиме у склад журі, а також оприлюднить детальні правила глядацького смс-голосування.

У національному фіналі виступить 12 конкурсантів. Окрім них у концерті візьмуть участь учасниця нацвідбору дорослого «Євробачення» Світлана Тарабарова, яка була у складі журі у півфіналі, а також гурти KADNAY і Vivienne Mort, зазначають у НТКУ.

Фінальне шоу нацвідбору дитячого «Євробачення-2016» можна буде дивитися в ефірі «UA:Першого», на сайті  та на YouTube-каналі.

Як уже повідомлялося, півфінал національного відбору на юніорський конкурс пісні «Євробачення» відбувся під егідою НТКУ 13 серпня. Але «UA: Перший» транслював його лише в інтернеті. Телевізійну трансляцію, як було обіцяно, провів канал «Культура». 

Нагадаємо, це буде 14-те за ліком дитяче «Євробачення» і вдруге пройде на Мальті. Пісенний конкурс відрізнятиметься від попередніх років. Про зміни повідомив організатор цьогорічного шоу, мальтійський суспільний мовник Мальти PBS. Шоу проходитиме на декількох локаціях міста Валетта удень. Раніше міжнародний фінал показували увечері в суботу, але цьогоріч вирішили переорієнтуватися на денний час, щоб зробити трансляцію більш зручною для сімейного перегляду.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду