Веб-серіал 5baksiv.net покажуть на фестивалі у США

Веб-серіал 5baksiv.net покажуть на фестивалі у США

15:02,
7 Лютого 2017
2534

Веб-серіал 5baksiv.net покажуть на фестивалі у США

15:02,
7 Лютого 2017
2534
Веб-серіал 5baksiv.net покажуть на фестивалі у США
Веб-серіал 5baksiv.net покажуть на фестивалі у США
Перший український веб-серіал 5baksiv.net потрапив у шорт-лист фестивалю веб-серіалів Seattle Web Fest. 11 березня 2017 року його покажуть Сіетлі.

Про це повідомляє прес-служба «UA: Першого».

«Чому перший український веб-серіал 5baksiv.net має перемогти і заслуговує на вашу увагу:

  • Зйомка в технології 5К (одній з найвищих роздільних здатностей відео, наявних нині у цифровому кінематографі й комп’ютерній графіці).
  • Коротка форма оповіді, яка не встигає набриднути і вписується у сучасне життя в інтернеті.
  • Близькі сучасній молоді фішки і проблеми.
  • 11 березня 2017 року на фестиваль веб-серіалів SeattelWebFest покажуть наших. Половину шляху вже пройдено: 5baksiv.net потрапив у шорт-лист. І це вже третій конкурс для молодого проекту лише за останні півроку», – йдеться на сайті.

Нагадаємо,5baksiv.net  показували на іспанському фестивалі Bilbao Web Fest, де він отримав гран-прі. Також команда проекту брала участь у колумбійському фестивалі FIS MED, де отримав 5 номінацій, зокрема й «Найкращий фільм».

Сучасна драма 5baksiv.net режисера Мирослава Латика про стартаперів Зеника (Денис Ейдер) і Макса (Нікіта Бичков-Андрієвський)  створена за підтримки BBC Media Action та фінансується урядом Великобританії і Держдепартаментом США. 38 епізодів серіалу можна подивитися на офіційному YouTube каналі.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду