Сергій Притула  вестиме прямі ефіри Національного відбору на «Євробачення-2017»

Сергій Притула вестиме прямі ефіри Національного відбору на «Євробачення-2017»

12:39,
18 Листопада 2016
2639

Сергій Притула вестиме прямі ефіри Національного відбору на «Євробачення-2017»

12:39,
18 Листопада 2016
2639
Сергій Притула  вестиме прямі ефіри Національного відбору на «Євробачення-2017»
Сергій Притула  вестиме прямі ефіри Національного відбору на «Євробачення-2017»
Ведучий Сергій Притула вестиме прямі ефіри Національного відбору на «Євробачення-2017», які розпочнуться 4 лютого паралельно на телеканалах СТБ і «UА:Перший».

Про це сайту «Суспільне мовлення» повідомила прес-служба СТБ.

«В якості ведучого ми запросили, на наш погляд, одного з найяскравіших ведучих України - Сергія Притулу. Ми дуже раді, що Сергій прийняв нашу пропозицію, і впевнені, що його величезний досвід і вроджене почуття гумору прикрасять прямі ефіри Національного відбору», – сказала генеральний продюсер телеканалу СТБ Галина Пілютикова.

Сергій Притула розповів, що стежив за ходом минулорічного відбору, і побачене йому максимально сподобалося, починаючи від картинки і закінчуючи складом учасників прямих ефірів.

«Коли мені запропонували вести майбутні ефіри, не вагався ані хвилини. Мої попередники - Діма Танкович та Саша Педан - задали досить високу планку ведення прямих ефірів такого масштабу, і моє завдання тепер - не знизити її своїм "соло"»,  – пояснив ведучий.

Нагадаємо, прямі ефіри Національного відбору на «Євробачення-2017» пройдуть 4, 11, 18 і 25 лютого 2017 року. Обирати представника нашої країни будуть глядачі шляхом голосування і члени журі шляхом виставлення балів учасникам. Ім'я представника України на Міжнародному пісенному конкурсі в травні 2017 року стане відоме під час фіналу 25 лютого.

Локацією національного відбору «Євробачення-2017» обрано Палац культури «КПІ». Стартував продаж квитків на перші три шоу і фінал, на якому оберуть представника від України на «Євробачення-2017».

Наразі триває перший етап відбору – прийом заявок на участь від артистів і музичних груп, який закінчиться 15 січня 2017 року

Відзначимо, оцінювати конкурсантів буде композитор Костянтин Меладзе і переможниця «Євробачення-2016» Джамала. Ім'я третього члена журі поки невідомо.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду