Програма «Надвечір’я» можливо виходитиме з новим ведучим

Програма «Надвечір’я» можливо виходитиме з новим ведучим

13:04,
3 Серпня 2015
6541

Програма «Надвечір’я» можливо виходитиме з новим ведучим

13:04,
3 Серпня 2015
6541
Програма «Надвечір’я» можливо виходитиме з новим ведучим
Програма «Надвечір’я» можливо виходитиме з новим ведучим
Авторська програма Тамари Щербатюк «Надвечір’я» можливо виходитиме в новому сезоні з новим ведучим. Про цей в інтерв'ю «Телекритиці» сказала заступник генерального директора НТКУ Дарія Юровська.

Відповідаючи на запитання, що буде з програмою «Надвечір’я», пані Юровська зазначила, що наразі все ще виходять програми, які записала Тамара Володимирівна Щербатюк.

«Після них у нас вийде у двох частинах підсумкова програма без Тамари Володимирівни, присвячена їй, де зберуться багато гостей, які часто були у неї в програмі. «Надвечір’я» – це феномен, телепрограма для людей дуже старшого віку. Ми подумали з командою цього проекту, що зберігати цю програму є сенс, якщо аудиторія, яка зараз її дивиться, прийме її без Тамари Володимирівни. Якщо не прийме, то потрібно буде робити якийсь інший проект. Зараз ми ще пробуємо запропонувати вести цю програму людям, які часто бували в гостях у Тамари Щербатюк. Яких вона запрошувала в співведучі. Це здебільшого актори, а не журналісти. Можливо, це буде їм цікаво. Ми вже записали один проект, запишемо ще, подивимося на реакцію аудиторію. Якщо ми зрозуміємо, що цей формат працює: гості зможуть продовжувати цю історію для тієї ж аудиторії, значить програма буде. Якщо аудиторія скаже: поверніть нам те, що було, або нічого не треба, тоді будемо робити інший проект», – зазначила Дарія Юровська.

Тамара Щербатюк померла у ніч на 15 травня на 79-му році життя. Поховали телеведучу біля чоловіка, режисера Вадим Чубасова.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду