З 12 червня «UА:Перший» покаже 100 годин Європейських ігор

З 12 червня «UА:Перший» покаже 100 годин Європейських ігор

14:44,
11 Червня 2015
3727

З 12 червня «UА:Перший» покаже 100 годин Європейських ігор

14:44,
11 Червня 2015
3727
З 12 червня «UА:Перший» покаже 100 годин Європейських ігор
З 12 червня «UА:Перший» покаже 100 годин Європейських ігор
Церемонію відкриття Перших в історії Європейських ігор «UА:Перший» покаже в п'ятницю, 12 червня о 18:55. Загалом канал транслюватиме понад 100 годин змагань. Про це повідомляє прес-служба каналу.

Організатори обіцяють, що церемонія буде святом у традиціях азербайджанської культури. Режисер Дімітріс Папаіноанну підготував шоу з понад 2 тисячами учасників. Опікується церемонією відкриття фахівець з масштабних «живих» заходів Катерина Угву, яка у 2013 році була нагороджена відзнакою MBE (Член Ордену Британської імперії) за значний внесок в Олімпійські та Паралімпійські ігри-2012.

В ефірі «UА:Першого»Церемонії відкриття Європейських ігор передуватиме спеціальний випуск програми "Спорт", який вийде о 18:35. Спортивні журналісти розкажуть про перші Європейські ігри й участь у них української збірної. У випуску очікується пряме включення за участю Надзвичайного і Повноважного Посла Азербайджану в Україні Ейнулли Мадатлі та прямий зв'язок із нашим спеціальним кореспондентом у Баку Дар'єю Кузнецовою.

 «UА:Перший»покаже змагання з пляжного футболу, водного поло, кульової стрільби та стрільби з лука, волейболу і баскетболу, веслування, триатлону і велогонок, боксу, самбо, тхеквондо, карате, боротьби і дзюдо, фехтування, стрибків у воду і плавання, настільного тенісу, маунтінбайку, гімнастики. У цих видах спорту понад 6 тисяч спортсменів змагатимуться за медалі. Україну представлятимуть 243 атлети.

Вже відомі коментатори Європейських ігор. Пляжний футбол і водне поло коментуватиме Андрій Столярчук, стрільбу – Сергій Цукіло, стрибки у воду і фехтування – Анна Савчик. Коментарі до змагань із баскетболу й волейболу почуємо від Григорія Палія, з маунтінбайку – від Вадима Шевякіна, з боротьби – від Сергія Савелія. Дмитро Лазуткін і Вадим Хащук коментуватимуть бокс, самбо, тхеквондо і карате, про плавання розповідатиме Сергій Фесенко, про спортивну гімнастику – Галина Мельник. Олександр Мащенко під час Європейських ігор коментуватиме веслування, тріатлон, велогонки, про найцікавіші моменти змагань із дзюдо, настільного тенісу та стрільби з лука в ефірі розповідатиме Костянтин Клименко, під час змагань із синхронного плавання та художньої гімнастики глядачі чутимуть коментар Олени Степанищевої.

Крім самих трансляцій із Баку в ефірі каналу спортивні журналісти підсумовуватимуть кожен змагальний день і розповідатимуть про найцікавіше у «Щоденниках Європейських ігор». Вони виходитимуть щодня з 12 по 29 червня о 21:35.

Нагадаємо, «UA: Перший» не покаже Чемпіонаті світу з футболу U-20 2015 через те, що його генеральним спонсором є російський «Газпром».

 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду