В ефірі NRK показували обряд екзорцизму у форматі телешоу

09:20,
4 Листопада 2011
1843

В ефірі NRK показували обряд екзорцизму у форматі телешоу

09:20,
4 Листопада 2011
1843
В ефірі NRK показували обряд екзорцизму у форматі телешоу
Американський євангеліст, один з практикуючих лідерів сучасного християнського екзорцизму, провів обряд вигнання диявола з басиста норвезької метал-групи Mayhem.

Норвезька мовна корпорація (Norsk Rikskringkasting, NRK), у серпні 2011 року відправила Йорна Стубберуда (Jørn Stubberud), басиста легендарної норвезької блек-метал групи Mayhem, у Арізону, США, до відомого проповідника з метою провести обряд екзорцизму.

Боб Ларсон (Bob Larson) вже рятував душі заблудших рокерів, у числі його пацієнтів учасники таких груп як Slayer, Morbid Angel і Deicide, а тепер черга дійшла і до порятунку душі Стубберуда.

1 листопада NRK показало телешоу про проведення обряду екзорцизму над музикантом.

Раніше в інтерв'ю німецькій версії журналу Metal Hammer Стубберуд казав: «Я їду туди просто повеселитися. Він буде виганяти з мене бісів по національному телебаченню. Так що це буде офігенна дикість і, звичайно, я не очікую, що різко звільнюся від демонів, чи типу того. Я буду там чисто щоб поугорать.


Усі релігійні люди, які стверджують, що бог говорив з ними або вони говорили з богом, або типу того – брехуни. Тому що вони дивляться на людей, і думають: «Якщо я буду вести себе так, всі подумають, ніби у мене є прямий канал до Бога», або щось типу того. Але ми, освічені люди, знаємо, що все це херня, а вони просто срані брехуни і гівнюки. Саме тому я поїду туди – щоб дати під зад цьому маленькому шарлатану і людям, які кажуть, що у них прямий зв'язок з богом, і тому подібну несінитницю».

Півгодинне шоу (сюжет про Йорна починається з 14-15-ї хвилини):

Джерело Ultimate-guitar.com

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
stv.mediasapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду