Суспільні медіа США запустили сайт, присвячений майбутнім президентським виборам

11:15,
25 Липня 2012
1577

Суспільні медіа США запустили сайт, присвячений майбутнім президентським виборам

11:15,
25 Липня 2012
1577
Суспільні медіа США запустили сайт, присвячений майбутнім президентським виборам
На новому ресурсі можна подивитися матеріали ЗМІ, присвячені виборам, отримати інформацію про кандидатів, політичні сили, які вони представляють, а також дізнатися про джерела їхнього фінансування.

Канали суспільного радіо та телебачення St. Louis Public Radio і Nine Network of Public Media міста Сент-Луїс, штат Міссурі, заздалегідь почали готуватися до президентських виборів, які відбудуться в листопаді цього року. Так, вони запустили сайт BeyondNovember.org, покликаний допомогти американському населенню краще підготуватися до прийняття свого політичного рішення.

На цьому ресурсі користувач може знайти інформацію про кожного з кандидатів, а також ознайомитися з матеріалами медіа, в яких йдеться про його діяльність або активність політичної сили, яку він представляє.

Окрім стандартних біографічних даних про кандидатів ресурс також містить відомості про джерела їхнього фінансування, в тому числі приватним бізнесом. Так, сайт має цілий розділ, присвячений впливовим людям, які відомі також тим, що вкладають гроші в політичні кампанії. 

Для організації зворотного зв’язку на сайті існує форум користувачів, кожен бажаючий також може підписатися на розсилку новин.

Інформацію на ресурсі обіцяють оновлювати відповідно до подій, які відбуватимуться в цій галузі. Крім того, редакції суспільних медіа міста Сент-Луїс планують відкорегувати його наповнення згідно з результатами праймеріз, які пройдуть у серпні.

Джерело: BeyondNovember

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду