Суспільне покаже церемонію закриття Олімпіади-2024 в Парижі: коли і де дивитись

Суспільне покаже церемонію закриття Олімпіади-2024 в Парижі: коли і де дивитись

18:48,
9 Серпня 2024
4657

Суспільне покаже церемонію закриття Олімпіади-2024 в Парижі: коли і де дивитись

18:48,
9 Серпня 2024
4657
Суспільне покаже церемонію закриття Олімпіади-2024 в Парижі: коли і де дивитись
Суспільне покаже церемонію закриття Олімпіади-2024 в Парижі: коли і де дивитись
Суспільне мовлення як офіційний транслятор Олімпійських ігор-2024 покаже закриття одразу на кількох платформах.

11 серпня о 22:00 розпочнеться трансляція церемонії закриття Ігор XXXIII літньої Олімпіади Париж-2024, яка транслюватиметься  наживо на телеканалі «Суспільне Спорт», Першому каналі Суспільного мовленнямісцевих телеканалах Суспільного та на сайті «Суспільне Спорт». Уперше найбільші події Олімпійських ігор доступні на ютуб-каналі «Суспільне Спорт».

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

За годину до церемонії закриття Олімпіади, о 21:00, відбудеться Олімпійська студія. Париж-2024. 

На церемонії закриття Олімпіади має бути парад прапорів і спортсменів, церемонія нагородження, гасіння олімпійського вогню та виступи зірок.

За сценарій закриття відповідає режисер Тома Жоллі, який організовував відкриття цьогорічної Олімпіади. Є вірогідність, що на закритті виступлять Біллі Айліш, Снуп Доґ, Бейонсе та Red Hot Chili Peppers. Головною несподіванкою стане поява голлівудського актора Тома Круза — він має стрибнути із 42-метрового даху стадіону «Стад де Франс». 

Цьогорч українську команду на Олімпійських іграх представляли 140 спортсменів у 23 видах спорту. Станом на 8 серпня, Україна завоювала десять медалей: три золоті, три срібні та чотири бронзові.

Лідером заліку на даний момент є Сполучені Штати, які випереджають Китай, що йде на другому місці, та Австралію, яка йде на третьому. Україна піднялася на 15-те місце на Олімпіаді – 2024 після 13-го змагального дня. У доробку українців 10 нагород.

Нагадаємо, Суспільне мовлення є офіційним транслятором Олімпіади, показавши понад 200 годин наймасштабнішої спортивної події в світі. Безкоштовні трансляції відбувались відразу на трьох платформах: телеканалі «Суспільне Спорт», місцевих телеканалах Суспільного мовлення  і сайті «Суспільне Спорт», де відразу йшли п’ять трансляцій з Олімпійських ігор. 

 Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Ххх
10:41 / 12.08.2024
Так і вийшло. Словесно-сміттєва завірюха в першу годину трансляціївід дикторів досягла дванадцятибальної оцінки.
Не люблять звукорежисери Суспільного артистичне плавання
22:36 / 10.08.2024
Коментаторів було чутно . Але виникало питання , чи під музику плавають спортсменки ? Другий включений телевізор підтвердив-звукорежисери або спали , або какашки.
приєднуюсь
16:13 / 10.08.2024
Прямо зараз іде трансляція командних змагань з художньої гімнастики , де велику роль грає музчний супровод.Звукорежисер задавив , кастрував, музику і тільки тримає рівень коментатора.А та тільки ниє про наших дівчат і тримає кулачки. Кричущий непрофесіоналізм !
Нейро
11:28 / 10.08.2024
Як суспільне використовуєвсе все, що попадає до його рук, видно по трансляціям з олімпіади. До блискучого відео з Парижу мало що можна добавити. Але суспільне накриває все безперервним гавкотінням "коментаторів" і тим значно знижує якість показу. І так у всьому, бо на Суспільному продюссери вважають головним не картинку, а звук. Пробуйте знайти там відео, де б за кадром щось не верещали. Французи видають телеБАЧЕННЯ, а суспільне робить телеРАДІО.
????
19:42 / 09.08.2024
А можна транслювати тільки відео французького ТВ без верескливого коменту Суспільного?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду