Звільнилася шефредакторка Південного хабу Суспільного Діана Зубар

Звільнилася шефредакторка Південного хабу Суспільного Діана Зубар

13:37,
17 Липня 2024
2245

Звільнилася шефредакторка Південного хабу Суспільного Діана Зубар

13:37,
17 Липня 2024
2245
Звільнилася шефредакторка Південного хабу Суспільного Діана Зубар
Звільнилася шефредакторка Південного хабу Суспільного Діана Зубар
Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомила головна редакторка бюро інформаційного контенту філії АТ «НСТУ» Миколаївська регіональна дирекція Олександра Предущенко (Малевич).

«…маленька зірочка Діана Зубар, шефредакторка Одеси й південного хабу прийняла непросте рішення завершити співпрацю з Суспільним щоб рухатись далі. Жінка, з якою робота була легка і свіжа, й якій можна було довірити все (навіть свій секретний твітер)», — йдеться в повідомленні.

Діана Зубар у команді Суспільного працювала три роки. Вона починала як новинарка на «Суспільному Одеса», була керівницею диджиталу, а з липня 2023 року стала шефредакторкою Південного хабу Суспільного (Одеська, Херсонська та Миколаївська області).

У коментарі «Детектору медіа» Діана Зубар зазначила, що «рішення рухатися далі і йти з компанії наростало поступово й пов'язане з багатьма факторами: як і з особливостями роботи в компанії, так і з внутрішнім бажанням розвиватися та виходити за межі регіональної журналістики».

«Суспільне дало мені неймовірно потужне зростання, експертизу і досвід, яких я б не здобула в жодному іншому місці. Я у свою чергу віддала Суспільному всі можливі сили та внутрішні ресурси. Я пишаюся роботою тут і дуже сумую за своєю командою та колегами з Херсона і Миколаєва, але розумію, що вчинила дуже правильно у відношенні до себе та свого комфорту й розвитку», — зазначила Діана Зубар.

Вона розповіла, що зараз працює редакторкою нативної реклами в медіа про бізнес та креативну економіку Vector. «Розвиваю у собі нову експертизу та приймаю виклики, з якими ще не зіштовхувалася», — говорить Діана Зубар.

 

«Діана Зубар, дякуємо за роботу! Рухайся до своїх мрій!» — написала на своїй фейсбук-сторінці продюсерка філії АТ НСТУ «Одеська регіональна дирекція» Олена Кваша.

Фото: фейсбук-сторінки Діани Зубар та Олени Кваші

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
глядач
15:41 / 20.07.2024
Якщо на суспільному дійсно добре і комфортно працювати ( а судячи з усього ця пані мала ще і непогану зарплату), то з такого суспільного не йдуть. чи не так?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду