Загинула редакторка «Українського радіо» в Кропивницькому Наталія Потєєва

Загинула редакторка «Українського радіо» в Кропивницькому Наталія Потєєва

13:37,
16 Жовтня 2023
4150

Загинула редакторка «Українського радіо» в Кропивницькому Наталія Потєєва

13:37,
16 Жовтня 2023
4150
Загинула редакторка «Українського радіо» в Кропивницькому Наталія Потєєва
Загинула редакторка «Українського радіо» в Кропивницькому Наталія Потєєва
15 жовтня в автомобільній аварії загинула редакторка «Українського радіо» в Кропивницькому Наталія Потєєва.

Про це повідомив  сайт «Суспільне Кропивницький».

Колеги сумують з приводу передчасної втрати журналістки та пригадують її як світлу, щиру та професійну людину.

«Прекрасна і відкрита людина. Хороший фахівець. Ми працювали разом і саме з нею зробили першу віжн-студію серед всіх обласних Суспільних мовників, пам'ятаю, як організовували цей процес, налаштовували роботу. Перші виїзні радіостудії, перша обласна відзнака "У фокусі добра" — це все було зроблено теж разом з Наталією Василівною. Дуже уважна була і до ветеранів радіо. Чудова людина, добра і позитивна. Дуже сумно», — зазначає продюсерка Філії АТ НСТУ «Одеська регіональна дирекція» Олена Кваша.

«Вся команда радійників Суспільного сумує у зв’язку зі смертю нашої колеги. Наталя була прекрасною журналісткою, яка одна з перших вела спільний для різних платформ прямоефірний проєкт “Радіомайдан”. Її впевнений голос чули не тільки в Кропивницькому, а й у загальнонаціональному ефірі Українського радіо», — говорить член правління Суспільного, відповідальний за платформи радіо, телебачення та диджиталу, Дмитро Хоркін.

Наталія Потєєва народилась у 1972 році в селі Буштино Тячівського району Закарпатської області. У 1994 році закінчила навчання в Кіровоградському педагогічному університеті імені Володимира Винниченка та почала працювати дикторкою редакції радіомовлення Кіровоградської обласної телерадіокомпанії. Згодом була продюсеркою програм радіо Кропивницької філії Суспільного та продюсеркою інформаційних програм.

Одружена, мама двох синів.

Працювала у прямоефірних проєктах «Українського радіо» в Кропивницькому «Радіодень», знімала тематичні проєкти, зокрема і телевізійні. Колеги згадують Наталію як фахову радійницю та чуйну людину. Вона завжди прагнула якнайповніше розповідати про життя області у своїх ефірах, опановувала нові формати, була доброю керівницею, завжди розуміла і підтримувала колег, допомагала і словом, і порадою.

У цій самій аварії загинув старший син Наталії. Чоловік і молодший син — у реанімації.

Про час і місце прощання повідомлять пізніше.

«Детектор медіа»  висловлює щирі співчуття колегам та рідним Наталії Потєєвої.

 Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду