Суспільне транслюватиме фінал футбольного Євро U-21

Суспільне транслюватиме фінал футбольного Євро U-21

12:42,
7 Липня 2023
2215

Суспільне транслюватиме фінал футбольного Євро U-21

12:42,
7 Липня 2023
2215
Суспільне транслюватиме фінал футбольного Євро U-21
Суспільне транслюватиме фінал футбольного Євро U-21
8 липня о 19:00 збірні Англії та Іспанії зіграють у фіналі Чемпіонату Європи з футболу U-21.

Пряму трансляцію матчу можна дивитись на місцевих телеканалах Суспільного мовлення,на  сайті «Суспільне Спорт», на ютуб-каналі «Суспільне Спорт», а також слухати в ефірі радіо «Промінь».

За повідомленням корпоративного сайту Суспільного, коментуватиме матч на місцевих каналах Суспільного мовлення та сайті «Суспільне Спорт» Андрій Столярчук. На радіо «Промінь» вперше в історії спортивних радіотрансляцій під час матчу працюватимуть три коментатори: Костянтин Дульцев, Галина Вініченко та Вадим Власенко.

Передматчева студія на місцевих каналах Суспільного мовлення та  ютуб-каналі «Суспільне Спорт» розпочнеться о 18:20. Про все найцікавіше розкажуть Юлія Пазенко, Олексій Мандзій та Віталій Волочай. Одразу після поєдинку експерти проаналізують фінальний матч та підіб’ють підсумки всього турніру.

На шляху до фіналу на стадії плей-оф збірна Англії мінімально переграла Португалію в ¼ фіналу — 1:0, а у півфіналі здолала Ізраїль з рахунком 3:0.

У чвертьфіналі Іспанія в екстратаймах переграла збірну Швейцарії — 2:1, а в півфіналі іспанці виграли у збірної України з рахунком 5:1.

Зазначають, що на цьому рівні молодіжних збірних Іспанія є найтитулованішою командою з п’ятьма чемпіонськими титулами Європи. При цьому для молодіжної збірної Іспанії прийдешній фінал стане дев’ятим в історії змагань. Збірна Англії U-21 двічі вигравала континентальну першість, і загалом це четвертий фінал «Євро» для англійців.

Нагадаємо, що протягом літа матчі Національної збірної України з футболу у відборі на «Євро-2024», матчі молодіжної збірної України з футболу U-21 на «Євро-2023», виступи чоловічої та жіночої збірних України з волейболу в Золотій лізі, «Європейські ігри» можна  дивитись в ефірі Суспільного.

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду