Гурт TVORCHI: «Ми відчуваємо підтримку всієї країни»

Гурт TVORCHI: «Ми відчуваємо підтримку всієї країни»

14:19,
3 Травня 2023
1547

Гурт TVORCHI: «Ми відчуваємо підтримку всієї країни»

14:19,
3 Травня 2023
1547
Гурт TVORCHI: «Ми відчуваємо підтримку всієї країни»
Гурт TVORCHI: «Ми відчуваємо підтримку всієї країни»
Учасники гурту TVORCHI, відправляючись потягом «Київ — Хелм» на «Євробачення-2023», поділилися своїми емоціями перед важливою подією.

Табло з написом «TVORCHI — Євробачення», багато шанувальників їхньої музики і потяг, який вирушає під їхню конкурсну пісню «Heart of Steel». Так проводжали в Києві на пісенний конкурс «Євробачення-2023» цьогорічних учасників від України. Про це пише сайт «Суспільне Культура».

Учасники гурту Джеффрі Кенні та Андрій Гуцуляк в етері національного марафону «Єдині новини» поділилися своїми сподіваннями та настроєм перед «Євробаченням-2023».

Розповідаючи про атмосферу на київському вокзалі перед від'їздом, Андрій Гуцуляк зазначив, що вирушають вони «заряджені та натхненні», адже відчувають підтримку всієї України. Він також зазначив, що їх очікує «багато інтерв'ю, також будуть репетиції». 

Розповіли хлопці і про свої вподобання на цьогорічному конкурсі. Так, Джеффрі Кенні виділив композицію «Ча-ча-ча» від представника Фінляндії, Кяарії (Käärijä), а Андрію Гуцуляку до душі виступи від Іспанії та Великої Британії.

Нагадаємо, два півфінали і фінал «Євробачення-2023» відбудуться 9-го, 11-го і 13 травня в Ліверпулі на арені M&S Bank, яка вміщує 11 тисяч глядачів. У конкурсі візьмуть участь 37 країн.

Як раніше повідомлялося, 67-й Пісенний конкурс «Євробачення-2023» пройде в Ліверпулі.

Представником України на «Євробаченні-2023» є гурт TVORCHI, який одразу потрапляє у гранд-фінал шоу 13 травня, де виступить під номером 19 з оновленою версією пісні «Heart of Steel».

Фото: колаж Суспільне Культура

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду