Христина Гаврилюк стала головною редакторкою служби новин Суспільного

Христина Гаврилюк стала головною редакторкою служби новин Суспільного

12:45,
1 Червня 2022
5176

Христина Гаврилюк стала головною редакторкою служби новин Суспільного

12:45,
1 Червня 2022
5176
Христина Гаврилюк стала головною редакторкою служби новин Суспільного
Христина Гаврилюк стала головною редакторкою служби новин Суспільного
Щоденна робота редакції за стандартами, перспективне планування, глибша робота над окремими темами та постійний зворотний зв'язок із командою — ось її зона відповідальності на новій посаді.

Із 1 червня Христина Гаврилюк обійняла посаду головної редакторки служби новин Суспільного. До неї на цій посаді працював Андрій Діхтяренко, який нині є ведучим національного марафону «Єдині новини #UAразом».

Про це повідомила пресслужба Суспільного.

Із 2018-го по 2021 рік Христина Гаврилюк працювала шефредакторкою новин «Суспільне Чернівці». Вона докладала зусиль для покращення якості регіональної журналістики і досягла успіхів у цій роботі. У 2021 році вона стала лауреаткою спецпроєкту «30 до 30. Хто творить майбутнє українських медіа» від The Ukrainians та Премії імені Георгія Ґонґадзе. Минулого року Христина була серед тих, хто потрапив до довгого списку номінантів національної премії «Високі стандарти журналістики-2021».

Останнім часом вона працювала шефредакторкою соціальних мереж у команді, яка працювала над створенням новин. 

«Моя зона відповідальності — це мультимедійне планування з якісними новинами на всіх платформах тепер, з урахуванням повномасштабної війни. Тобто це щоденна робота редакції за стандартами й водночас перспективне планування, глибша робота над окремими темами та постійний зворотний зв'язок із командою», — розповіла Христина Гаврилюк.

Генеральна продюсерка інформаційного мовлення Суспільного Ангеліна Карякіна зауважує, її колега не лише вміє налагоджувати роботу редакції новин у соціальних мережах, мобілізувати команду в складних умовах війни, а й створювати репортажну журналістику.

«За доволі короткий час Христина змогла з нуля побудувати редакцію соціальних мереж Новин Суспільного і проявити себе як глибока, принципова та прогресивна журналістка та керівниця. Під час повномасштабного вторгнення її команда не лише максимально мобілізувалася, з точки зору оперативності та висвітлення гарячих новин, а й змогла показати глибину репортажної журналістики. До того ж Христина — гравчиня-тренерка. Вона час від часу сама пише або знімає репортажі, розуміється на польовій роботі, тому добре орієнтується в операційних процесах виробництва новин і здатна налагодити комунікацію з журналістами», — підкреслила Ангеліна Карякіна.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду