Суспільне на всіх платформах оновлює графіку

Суспільне на всіх платформах оновлює графіку

17:45,
23 Травня 2022
4475

Суспільне на всіх платформах оновлює графіку

17:45,
23 Травня 2022
4475
Суспільне на всіх платформах оновлює графіку
Суспільне на всіх платформах оновлює графіку
Ключовим елементом оновленої графіки стало півколо.

Із 23 травня Суспільне розпочинає поступове оновлення дизайну на всіх своїх платформах – загальнонаціональних і регіональних телеканалах, радіо і на сторінках в інтернеті. 

Загальнонаціональні канали «UA: Перший» та «UA: Культура» змінили логотип у телеефірі о 5:00 23 травня.

Ключовим елементом оновленої графіки стала призма, що продовжує вже знайомий елемент стилю Суспільного в діджиталі — півколо, повідомляє пресслужба Суспільного.

За задумом дизайнерів, призма якнайкраще відображає переваги, які має Суспільне Мовлення — це прозорість, баланс, різноманіття контенту і платформ для його поширення. 

Під єдиною парасолею об’єднані платформи культурного спрямування: телеканал «UA: Культура» став «Суспільне Культура», та отримав спільну кольорову айдентику із радіо «Культура» і платформою «Суспільне Культура» у діджитал. 

Відбудеться уніфікація лінійних телеканалів: Перший канал Суспільного мовлення і регіональні філії об’єднані єдиним блакитним кольором з материнським брендом. 

Регіональні телеканали також отримали ідентифікацію за принципом: «Суспільне» і назва обласного центру. «UA: Вінниця» стала «Суспільне Вінниця», а «UA: Поділля» — «Суспільне Хмельницький», «UA: Буковина» — «Суспільне Чернівці», «UA: Волинь» — «Суспільне Луцьк», «UA: Карпати» — «Суспільне Івано-Франківськ», «UA: Закарпаття» — «Суспільне Ужгород». 

Мета оновленої дизайн-системи — об’єднати всі майданчики Суспільного в єдину екосистему. Ця система повинна бути зрозумілою і чіткою для навігації на ТБ, радіо, на цифрових платформах, в соцмережах; а також — демонструвати приналежність кожного активу до Суспільного Мовлення. 

Проєкт імплементувала BBC Media Action за фінансування Міністерства закордонних справ та в справах співдружності Сполученого Королівства у рамках програми «Підтримка незалежних медіа в країнах Східного партнерства».

Суспільне — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали «Перший» та «Суспільне Культура» й канали Суспільного радіо («Українське радіо», радіо «Промінь», радіо «Культура»), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Читайте «Суспільне Новини» на сайті  suspilne.media, а також підписуйтеся в TelegramFacebookYoutubeInstagramViberTwitter.

Нагадаємо, 19 травня Національна суспільна телерадіокомпанія України переоформила ліцензію та змінила логотип. 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
глядач
17:55 / 23.05.2022
Як не оновлюй графіку, головне - зміст. А особливо в регіонах він ніякий. Бо мало хто дивиться таке суспільне. Воно не для суспільства. І у мирний час так було. І особливо зараз, під час війни, коли місцева інформація "на вагу золота", а в ефірах її обмаль.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду