Дарина Феденко з Суспільного стала мамою

Дарина Феденко з Суспільного стала мамою

16:28,
31 Серпня 2022
1667

Дарина Феденко з Суспільного стала мамою

16:28,
31 Серпня 2022
1667
Дарина Феденко з Суспільного стала мамою
Дарина Феденко з Суспільного стала мамою
Шефредакторка телевізійних новин Суспільного і національного марафону на Першому народила доньку.

Шефредакторка телевізійних новин Суспільного і національного марафону на Першому Дарина Феденко народила донечку два місяці тому.

Про це вона розповіла корпоративному сайту Суспільного.

«Два місяці тому я стала мамою. Моя донька — це моє натхнення. Я розумію, що нині наші військові виборюють мир та свободу для неї і для її однолітків. Це спонукає робити більше, не опускати рук. Щоби моя маленька україночка могла жити у вільній, квітучій країні», – поділилася Феденко.

Дарина Феденко народилася і виросла в Маріуполі. Її рідного міста вже немає, його зруйнували російські війська. Всі її друзі, рідні стали біженцями, їх розкидало по країні, по світу. 

На запитання про плани і мрії шефредакторка відповіла, що нині намагається зосередитись на короткостроковій перспективі, планує свій день, тиждень, вчиться не поспішати й цінувати кожну хвилину з рідними.

«І мрію повести доньку на рідне Азовське море», – каже вона.  

Нагадаємо, у жовтні 2021 року колишня генеральна продюсерка телеканалу «Донеччина TV», журналістка 5 каналу та співзасновниця центру розвитку медіаосвіти «Медіана» Дарина Феденко стала шефредакторкою телевізійної новинної редакції Суспільного. У лютому під час повномасштабної війни Росії в Україні вона очолила блок національного марафону, який виробляє Суспільне. 

Фото: сайт corp.suspilne.media

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду