Суспільне шукає україномовну пісню для дитячого «Євробачення-2021»

Суспільне шукає україномовну пісню для дитячого «Євробачення-2021»

12:16,
2 Вересня 2021
1740

Суспільне шукає україномовну пісню для дитячого «Євробачення-2021»

12:16,
2 Вересня 2021
1740
Суспільне шукає україномовну пісню для дитячого «Євробачення-2021»
Суспільне шукає україномовну пісню для дитячого «Євробачення-2021»
Пісню для учасників нацвідбору на «Євробачення» обиратимуть на конкурсі.

Із 1 по 13 вересня Суспільний мовник приймає заявки на участь у мистецькому конкурсі на створення пісні для учасників національного відбору дитячого пісенного конкурсу «Євробачення-2021».

Про це йдеться на корпоративному сайті Суспільного.

Серед основних вимог до конкурсної пісні:

  • не оприлюднювалася та не виконувалася раніше, наприклад, на онлайн-відеоплатформах, у соціальних мережах або в (напів-)відкритих для загального доступу базах даних, та/або не виконувалася публічно, повністю або частково (у тому числі текст окремо від музики чи навпаки);
  • оригінальний текст і музика;
  • переважно україномовний текст (до 40% тексту може бути іншими мовами згідно з правилами Європейської мовної спілки);
  • тривалість — не менше ніж 2 хв 30 сек. та не більше ніж 3 хв.

Участь у конкурсі можуть брати юридичні особи будь-яких форм власності та організаційно-правових форм, зареєстрованих в Україні, серед учасників, кінцевих бенефіціарних власників (контролерів) або посадових осіб яких немає громадян Російської Федерації, а також фізичні особи-підприємці. 

Для цього вони мають надіслати заявку на участь разом із файлами, оформленими відповідно до вимог мистецького конкурсу.

З переможцем мистецького конкурсу на пісню для дитячого «Євробачення-2021» укладуть договір на надання послуг зі створення пісні та про передачу прав на пісню. Роботи зі створення пісні мають бути завершені не пізніше за 3 жовтня 2021 року.

Як писав «Детектор медіа», до 19 вересня триває прийом заявок на участь у національному відборі на дитяче «Євробачення-2021».  Діти від 9 до 14 років мають надати відеозапис виконання власної пісні або народної пісні, пісні когось і представників України на дитячих пісенних конкурсах «Євробачення» 2015-2020 років чи пісні Hello, яка стала переможцем конкурсу у 2020 році. Під час нацвідбору фіналісти мають виконувати авторські пісні, які не були використані в жодних комерційних цілях до 1 травня 2021 року. Для майбутніх фіналістів, які не матимуть такої пісні, Суспільне запропонує композицію, яка переможе на конкурсі.

Відомо, що телеканал «UA: Культура» оголосив мистецький конкурс на виробництво аудіовізуальних творів для реалізації творчого проєкту «Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2021».

Дитячий пісенний конкурс «Євробачення-2021» відбудеться 19 грудня у Парижі у концерт-холі La Seine Musicale, розташованому на острові Іль-Сеґен посеред річки Сена.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду