Андрій Боборикін звільнився з Суспільного

Андрій Боборикін звільнився з Суспільного

17:13,
31 Серпня 2021
4102

Андрій Боборикін звільнився з Суспільного

17:13,
31 Серпня 2021
4102
Андрій Боборикін звільнився з Суспільного
Андрій Боборикін звільнився з Суспільного
Він обіймав посаду директора з цифрового маркетингу Суспільного мовлення.

31 серпня Андрій Боборикін звільнився з посади директора з цифрового маркетингу Суспільного мовлення.

Про це він написав у фейсбуку і підтвердив «Детектору медіа».

«Сьогодні був мій останній день на Суспільному. Є звичайно стійке відчуття, що виконав не більше 10% від запланованого і 400% від того, чим взагалі не планував займатися, але напевно так воно і повинно бути в такій величезній організації», – зазначив Боборикін.

Андрій Боборикін поділився останніми статистичними даними щодо відвідуваності цифрових платформ Суспільного і сказав,  що «все тут відбувається правильно».

«Ну а я поїхав далі! Якщо раптом захочете запропонувати мені роботу (чого, як не дивно, ніколи не відбувається!), То не варто – нова робота у мене вже є», – сказав він. Про неї він пообіцяв повідомити пізніше.

За його словами, наразі на Суспільному його обов'язки розділили поточні члени команди.

Додамо, що Андрій Боборикін є видавцем проєкту «Амнезія». За його словами, це хобі, а не основна робота. Також він є автором подкасту на «Українській правді» «Медіабіль».

Як писав «Детектор медіа», на початку 2020 року медіаменеджер, журналіст та експерт із дистрибуції контенту Андрій Боборикін приєднався до Суспільного і відповідав за напрям цифрового маркетингу і продукту Суспільного. Він працював у команді генеральної продюсерки цифрових платформ Суспільного мовника Тетяна Кисельчук.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
департамент рекламы ведучих
23:12 / 31.08.2021
А чому не просто директор маркетингу? Чище є і простий директор? От так і плодяться всілякі начальники на Суспільному. І таких директорів сила силенна. Нічого не виробляють і грубеньку зарплатню мають. Ось чому на Суспільному нема чого дивитись і по рейтингу Суспільний десь в третій десятці.
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду