Суспільне шукає шеф-редакторів новин в Івано-Франківську, Миколаєві, Запоріжжі та Донбасі

Суспільне шукає шеф-редакторів новин в Івано-Франківську, Миколаєві, Запоріжжі та Донбасі

07:17,
8 Жовтня 2022
3359

Суспільне шукає шеф-редакторів новин в Івано-Франківську, Миколаєві, Запоріжжі та Донбасі

07:17,
8 Жовтня 2022
3359
Суспільне шукає шеф-редакторів новин в Івано-Франківську, Миколаєві, Запоріжжі та Донбасі
Суспільне шукає шеф-редакторів новин в Івано-Франківську, Миколаєві, Запоріжжі та Донбасі
У 2023 році Суспільне посилюватиме виробництво соціально важливого контенту і напрями диджиталу та маркетингу.

У Національній суспільній телерадіокомпанії України відкрили вакансії шеф-редакторів/-ок, які працюватимуть з новинами й очолять команди в Івано-ФранківськуМиколаєвіЗапоріжжі та Донбасі

Про це йдеться на корпоративному сайті Суспільного.

Ключові завдання шеф-редактора новин: 

  • управління мультимедійною новинною редакцією: телебачення, радіо, сайт, соцмережі;
  • планування роботи редакції: графіки, виїзди на зйомки, записи коментарів, теми та фокус матеріалів, загальний вигляд випусків новин на телебаченні й радіо;
  • робота з показниками сайту та соцмереж;
  • підготовка матеріалів як регіонального, так і національного рівня: вичитування сюжетів чи текстів, підготовка журналістів до включок чи самостійна включка для національних випусків новин або марафонів.

У компанії зазначають, що останні пів року диджитал-платформи Суспільного стрімко розвиваються: аудиторія зросла у 2,5 рази та досягла 6 млн підписок, 4 з яких — на регіональних мережах. Протягом наступного року Суспільне посилюватиме виробництво соціально важливого контенту, а також напрями диджиталу та маркетингу. 

«Ми шукаємо людей, які мають посилити наші команди у дуже відповідальний момент, коли люди по всій країні — на національному та регіональному рівнях — потребують не просто новин, а інформації, яка є життєво важливою», — сказала генеральна продюсерка інформаційного мовлення Суспільного Ангеліна Карякіна.

З вимогами до кандидатів можна ознайомитися за посиланням

Резюме і мотиваційний лист надсилайте за електронною адресою hr@suspilne.media.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Читачу
18:52 / 31.10.2022
Хочете бути оброблювачем? Без проблем! Там на сайті суспільного є така вакансія!
читач
18:43 / 22.10.2022
"Усім їм запропонували роботу на Суспільному, пов’язану з виробництвом". Цікаво, яку? Не оброблювачів часом?!
ВК
15:56 / 21.10.2022
Продюсери філій ідуть в небуття!"12 грудня співпраця за контрактом планово завершується з продюсерами восьми філій. Усім їм запропонували роботу на Суспільному, пов’язану з виробництвом. «Суспільне стрімко розвивається і кристалізує свої найсильніші сторони. Так, з 24 лютого регіональні платформи перейшли в режим повноцінного інформаційного мовлення, і ми розуміємо, що після нашої перемоги інформувати населення про все, що відбувається в країні, також буде надзвичайно важливо. Тож обсяг роботи шеф-редакторів філій буде сталим, а продюсери, які отримали досвід проєктної роботи, зможуть зосередитись на проєктній роботі й утворять ядро майбутнього продюсерського хабу Суспільного», — каже генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Мовлення Марія Фрей".
Відділ кадрів
18:58 / 14.10.2022
Що, досі не знайшли?
Моніторингу - 2
19:12 / 09.10.2022
А які ще оцінки новинам Суспільного може дати Детектор, коли особисто Лігачова стояла за спиною лічильної комісії, коли обирали Аласанію? Яку оцінку може дати голова наглядової ради НСТУ, яка є журналістом Детектора???
Моніторинг 2
15:33 / 08.10.2022
Ось так:"У блоці Суспільного було незвично багато порушень стандартів, загалом 51. Це набагато більше за середні показники каналу в першому півріччі цього моніторингу. Так, 30 вересня середній показник становив 8,5 грубих порушень стандартів на одну годину ефірного часу, середній же показник за перші пів року моніторингу — 2,6. Цієї доби найбільше було порушень стандартів відокремлення фактів від думок (18), переважно оцінки й висновки журналістів у новинах. Багато порушували і стандарти достовірності (9) і точності (8). Крім того, було по 4 порушення стандартів повноти інформації та оперативності, тричі порушували стандарт досутпності. І було 5 надзвичайно грубих порушень етичних норм журналістики, пов’язані з порушенням приватності людей і з шоковим контентом.". Ігор Куляс. Не забудьте виписати премії очільникам суспільного, які весь час кажуть, що "новини на суспільному то взірець для всіх"!
Моніторинг
14:31 / 08.10.2022
А в Центральній дирекції нікого не хочете поміняти?!"Оскільки в ефірному блоці Суспільного в ефір виходив великий шматок ефірної студії попереднього дня в запису, то в ньому ж було і записане пряме ввімкнення з Запоріжжя. Візуально це «пряме ввімкнення» виглядало як справді пряме, хоча минуло кілька годин з моменту його першої появи в ефірі. Отже, суспільний мовник ошукував глядачів телемарафону, адже повтор не був позначений як повтор, і не був протитрований датою попереднього дня!" - з останнього моніторингу Ігоря Куляса.
глядач
12:04 / 08.10.2022
Оце так! А чим колишні не влаштовували? Так служили, бідолашні! Спочатку людей випихають, а потім набирають. Не прийде до вас ніхто!
шкапа
10:36 / 08.10.2022
Ото суспільне як посилить, так посилить... виробництво суспільно важливого контенту у всіх напрямках...!!! Прямо йой! А ще рашисти кажуть :"Коней на переправе не меняют". Чи в упряжці філій ні на що не спроможні старі кастровані мерини, яких Аласанія і Чернотицький старанно сім років викохували за грубеньки державні грошенята?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду