Телеканал «Лтава» збільшив кількість новин і запустив нові проекти

Телеканал «Лтава» збільшив кількість новин і запустив нові проекти

14:57,
18 Січня 2018
3630

Телеканал «Лтава» збільшив кількість новин і запустив нові проекти

14:57,
18 Січня 2018
3630
Телеканал «Лтава» збільшив кількість новин і запустив нові проекти
Телеканал «Лтава» збільшив кількість новин і запустив нові проекти
Телеканал «Лтава» Полтавської філії Національнальної суспільної телерадіокомпанії України уніфікував сітку мовлення за рекомендаціями правління Суспільного.

В ефірі збільшилась кількість інформаційних випусків новин, стартувала оновлена програма «Ранок на “Лтаві”» та з’явився новий проект «Тема дня», йдеться  на сайті suspilne.media.

Відтепер «Полтавські телевізійні новини» виходять в ефір по буднях о 7:30, 8:00, 8:30, 13:30, 17:00, 19:00 та 20:30, по суботах – о 19:00. До постійних ведучих – Марини Проскурняк та Юлії Логвиненко – приєдналася Катерина Шевчук.

Оновлена програма «Ранок на “Лтаві”» містить рубрики «Автоінструктор», «Бюро порад», «Афіша» та «Арт-майстерня», а також інтерв’ю з цікавими й неординарними особистостями. Час виходу: по буднях – з 7:00 до 9:00, по суботах – з 8:00 до 9:45, у неділю – з 9:00 до 9:45. У прямому ефірі по черзі працюватимуть троє ведучих – Катерина Люшень, Андрій Кадук та Наталія Зімницька.

«В оновленій ранковій програмі буде більше динаміки, інтерактивну з глядачами. Ми вийдемо до людей і станемо з ними "ближчими". Їхні проблеми, перспективи і здобутки проживатимемо разом», – зазначила редактор ранкової програми Віра Чиж.

15 січня в ефірі телеканалу «Лтава» стартував новий вечірній прямоефірний проект «Тема дня». Із понеділка по п’ятницю о 19:20, після випуску «Полтавських телевізійних новин», в студію запрошуватимуть експертів і учасників подій, щоб детально розібратися у тому, що відбувається. Полтавці отримуватимуть достовірну інформацію та поради, щоб робити власні висновки заради правильних дій. Ведучі – Олена Ляшенко та Анатолій Мішин, а допомагатиме їм робити кожен випуск змістовним і цікавим Тетяна Городянин.

Нагадаємо, усі філії НСТУ мають мати уніфіковану сітку мовлення і щодня виробляти мінімум 3 години 5 хвилин власного контенту. Туди входять випуски новин упродовж дня, ранкове шоу і вечірня програма «Тема дня».

Фото: сайт suspilne.media

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду