На «Українському радіо» стартував проєкт «Сили добра»

На «Українському радіо» стартував проєкт «Сили добра»

16:40,
16 Квітня 2022
3334

На «Українському радіо» стартував проєкт «Сили добра»

16:40,
16 Квітня 2022
3334
На «Українському радіо» стартував проєкт «Сили добра»
На «Українському радіо» стартував проєкт «Сили добра»
У програмі розповідають про конкретні справи, ініціативи і проєкти, які допомогають Збройним силам України та владі наближати перемогу.

На «Українському радіо» стартувала авторська програма Володимира Носкова «Сили добра». Ведучий спілкується з людьми з різних куточків України, які допомагають українській армії.

Про задум програми «Детектору медіа» розповів Володимир Носков.

«"Сили добра", мені здається, це якнайвлучніше звернення до людей, котрі, не чекаючи чиєїсь підказки, наказу чи дозволу, беруть і допомогають вирішувати найскладніші проблеми і задачі. Якщо у нашій країні мужній армії не менш міцне плече підставляють "Сили добра", тобто батальйон, що складається з волонтерів, підприємців, інженерів, ITшників, лікарів, митців, спортсменів, значить ми зможемо подалати Російське терористичне військо. У згуртованості сила. Кожну програму я завершую словами «Перемога здобувається спільними зусиллями», – розповів ведучий.

Володимир Носков каже, що його завдання вислухати людей, розпитати їх про внутрішні переживання війни, про те, як вони долають тривогу і як акумулюють свої сили в конкретній справі.

«Наприкінці невеличкого інтерв’ю обов’язково герой говорить про майбутнє і якою хоче бачити Україну в майбутньому, яке місце в цьому майбутньому хотів би мати. Тож «Сили добра» – це відповідь усьому злому, що накопичилося за час війни. Люди обов’язково мають вірити в краще. Я радий, що в пошуку неймовірно-зворушливих історій про простих українців долучаються дописувачі в фейсбуці, незнайомі люди і колеги», – ділиться автор програми.

У перших випусках програми інженер Павло Мех розповів, як проводив інтернет до бомбосховищ, семирічна Варя Славинська поділилася, як протягом 5 годин продавала квіти аби зібрати необхідні 10 тисяч грн на бронежилет, черкаські вчителі поділилися рецептом «Курки по бандерівськи» і закликали ділитися продуктами.

Ведучий запрошує писати про своїх сусідів, земляків, друзів, приятелів і колег, котрі конкретними справами, ініціативами, проєктами допомогають Збройним силам України та владі наближати перемогу. Його Е-мейл : vol.noskov@gmail.com.

Нагадаємо, незрячий журналіст Володимир Носков створив серію міжпрограмок, в яких зібрав поради для людей з інвалідністю в умовах війни та для людей, які їх оточують.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду