Мирослав Кувалдін вестиме на радіо «Промінь» рубрику «Чьоткий Кач»

Мирослав Кувалдін вестиме на радіо «Промінь» рубрику «Чьоткий Кач»

18:34,
11 Грудня 2020
2699

Мирослав Кувалдін вестиме на радіо «Промінь» рубрику «Чьоткий Кач»

18:34,
11 Грудня 2020
2699
Мирослав Кувалдін вестиме на радіо «Промінь» рубрику «Чьоткий Кач»
Мирослав Кувалдін вестиме на радіо «Промінь» рубрику «Чьоткий Кач»
У рубриці розповідатимуть про музикантів, які мешкають подалі від столиці.

11 грудня в ефірі шоу «Селекція» на радіо «Промінь» стартує рубрика «Чьоткий Кач» музиканта групи «The Вйо» Мирослава Кувалдіна, в якій він презентуватиме нових неординарних артистів. 

Про це повідомила пресслужба Суспільного.

Мирослав Кувалдінробить проєкт «Чьоткий Кач» для ютуб-каналу «Громадського ТБ», який виходить раз на два тижні. Наразі оприлюднено два випуски. 

Тепер про цікавинки «Чьоткого Качу» він розповідатиме в шоу «Селекція» на  радіо «Промінь», яке виходить в ефір о 19:04.

У проєкті перевага віддається музикантам, які мешкають подалі від столиці. 

«Ми сподіваємося розширити аудиторію і зібрати якомога більше відомостей про маловідомих, але цікавих українських виконавців», —сказав Мирослав Кувалдін. 

Шоу «Селекція» на радіо «Промінь» перебуває у постійному пошуку нової музики. Заявки, які молоді артисти надсилають редакції програми, тепер розглядатимуться спільно з творчою групою проєкту «Чьоткий Кач», і на їхній основі визначатимуться герої нових епізодів програми. 

«Навесні в одному з інтерв'ю для мого шоу Мирослав розповідав про роботу над новим альбомом, записом дуетів і поділився намірами створити відеопроєкт про молодих музикантів. Я йому запропонував партнерство й от, щойно відбулася прем'єра проєкту “Чьоткий Кач”, ми запускаємо у “Селекцію” рубрику, в якій звучатиме музика героїв програми, найкращі моменти та історії, які не увійшли до відеоверсії. Все це буде цікаво слухати навіть тим, хто переглянув “Чьоткий Кач” і навпаки», — розповів автор і ведучий шоу «Селекція» на радіо «Промінь» Олександр Стасов.

Нагадаємо, шоу «Селекція» –  це український чарт 20 найпопулярніших пісень. Воно виходить на радіо «Промінь» щоп’ятниці о 19:00. У рамках шоу «Селекція» на радіо «Промінь» першими поставили в ротацію пісні «Один в каное», «Без обмежень», Vivienne Mort, Letay, Kozak System, Mari Cheba, «НастяЗникає», Kosmopolis, Jerry Heil, Latexfauna, Panivalkova, Dakh Daughters та багато інших відомих українських виконавців.

Фото: скріншот із каналу hromadske на YouTube

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду