На «Українському радіо. Буковина» запустили низку нових проєктів

На «Українському радіо. Буковина» запустили низку нових проєктів

17:19,
21 Вересня 2020
1346

На «Українському радіо. Буковина» запустили низку нових проєктів

17:19,
21 Вересня 2020
1346
На «Українському радіо. Буковина» запустили низку нових проєктів
На «Українському радіо. Буковина» запустили низку нових проєктів
На «Українському радіо. Буковина» Чернівецької філії Суспільного у вересні стартував новий сезон.

Ефір радіо поповнився великою музичною програмою  з кантрі-виконавцем Сашею Булем, радіоекскурсіями з екскурсоводом Ярославом Адамчуком та історичними, науковими, просвітницькими міжпрограмками.

Про це йдеться на сайті «UA: Буковина».  

За словами лінійного продюсера «Українського радіо. Буковина» Павла Тодоровича, щосуботи о 12:15 виходитиме 40-хвилинний подкаст «З пилу в ефір»  Це соціально-розважальна передача на соціальні, культурні, філософські та історичні теми. У кожному випуску ведучий Сашко Буль та запрошений гість прослуховуватимуть архівні записи «Українського радіо» та обговорюють їх, проводячи паралелі із сучасністю, реагуючи на резонансні події сьогодення.

Пісні обиратимуться рандомно, протягом ефіру планують обговорювати дві композиції. Сашко Буль запрошуватиме митців, бізнесменів, громадських активістів, а також представників незвичних професій. Всього заплановано 14 випусків програми-подкасту.

Щонеділі екскурсовод Ярослав Адамчук вестиме радійну передачу «Історії  міст і селищ Буковини». Це програма про історії міст та невеликих містечок і сіл Буковини та   історії походження  їхніх назв. Всього передбачено 13 випусків програми.

Двічі на тиждень тривалістю 5 хвилин виходитиме просвітницька міжпрограма «Простими словами», мета якої, пояснити слухачам складні поняття такі як «телепортація» чи «біткоіни» простими і зрозумілими словами.  Запрошений спікер доступно пояснюватиме поняття або процес. Всього передбачено 13 випусків.

Також як міжпрограмка виходитиме передача «Що робити якщо» авторки  Людмили Мельник. У ній медики радитимуть, що робити якщо стали свідком ДТП (як допомогти потерпілим до приїзду швидкої), перелому чи інсульту.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду