«Українське радіо» оголосило мистецький конкурс на супровід шоу «Нічна вахта»

«Українське радіо» оголосило мистецький конкурс на супровід шоу «Нічна вахта»

13:25,
25 Червня 2020
2798

«Українське радіо» оголосило мистецький конкурс на супровід шоу «Нічна вахта»

13:25,
25 Червня 2020
2798
«Українське радіо» оголосило мистецький конкурс на супровід шоу «Нічна вахта»
«Українське радіо» оголосило мистецький конкурс на супровід шоу «Нічна вахта»
Щоденне нічне інформаційно-розважальне шоу «Нічна вахта» має повернутися в ефір «Українського радіо» в 2020 році. Заплановано 122 випусків.

Про це йдеться в оголошенні про проведення мистецького конкурсу на супровід власних проєктів дирекції «Українське радіо» – радіопроєкту «Нічна вахта» для радіоканалу «Українське радіо» дирекції «Українське радіо» ПАТ «НСТУ», опублікованому на корпоративному сайті Суспільного.

Шоу «Нічна вахта» виходило на «Українському радіо» з 1 серпня по 31 грудня 2019 року двома блоками з 23:07 до 23:56 та з 00:10 до 00:58. На початку 2020 року у нічному слоті транслювали дайджести, згодом проєкт замінили іншими програмами. «Нічну вахту» тиждень через тиждень вели Марта Мольфар і В’ячеслав Соломка, їхніми співведучими у другому блоці ставали продюсери й редактори Сергій Смальчук і Євген Лєсной.

«Супровід радіопроєкту "Нічна вахта" передбачає:

  • добір і розробку тем кожного зі 122 випусків радіошоу;
  • визначення кола потенційних учасників ефіру для усіх 122 випусків радіошоу;
  • створення сценаріїв для всього циклу передач з дотриманням вимог статей 9, 10 Закону України "Про телебачення та радіомовлення";
  • модерування ефіру 122 випусків радіошоу, що передбачає обговорення актуальної теми зі слухачами та учасниками ефіру, побудову інтерактивного діалогу відповідно до сценаріїв і з дотриманням вимог статей 9, 10 Закону України "Про телебачення та радіомовлення" та з урахуванням концепції мовлення радіоканалу;
  • саунд-продюсування ефіру, що передбачає музичне оформлення елементів радіошоу та виготовлення аудіоматеріалів;
  • розроблення тематики вікторин і конкурсів в рамках циклу передач, їх організація та пошук спонсорів із врахуванням тематики конкретної передачі з циклу», – зазначено у творчому завданні конкурсу.  

Контактна особа конкурсу Оксана Маловічко сказала «Детектору суспільного мовлення», що супровід проєкту передбачає надання різних послуг із підготовки радіошоу, зокрема, й послуги модераторів ефіру (ведучих). «Нічну вахту», як і раніше, куруватимуть штатні працівники, серед яких, продюсер виконавчий ТО «Перший канал» Юрій Табаченко.

Проєкти від учасників прийматимуть із 26 червня до 9 липня. Переможця/ницю оголосять 31 липня.

Щоб узяти участь у конкурсі, свій проєкт, оформлений відповідно до вимог мистецького конкурсу, потрібно надіслати на castingradioua@gmail.com.

Конкурс відбудеться в три етапи. На першому конкурсна комісія відбере найкращі проєкти, на другому — запросить авторів презентувати їх, а на завершальному — визначить переможця/ницю.

У конкурсі не можуть брати участь працівники ПАТ «НСТУ», їхні близькі родичі та всі особи, які пов’язані з організацією та проведенням мистецького конкурсу.

Із запитаннями пропонують звертатися до Оксани Маловічко за номерами: (050) 310-4945 або (044) 239-6394.

Нагадаємо, «Нічна вахта» – щоденне нічне шоу для дорослої аудиторії, що висвітлює різні сфери суспільного життя у легкій, невимушеній манері, з елементами гумору.

Програма композиційно складається з двох частин – до та після півночі. Перша частина передбачає участь гостя, друга частина насичена інтерактивними елементами. Кожен випуск містить конкурс для слухачів із розіграшем призів.

Шоу «Нічна вахта» розраховане на дорослу аудиторію рівною мірою чоловіків та жінок віком 35+, які цікавляться суспільно-політичним життям країни та відкриті до обговорення гостросоціальних проблем.

Форма подачі матеріалу – легка, невимушена, адаптована для сприйняття в пізній час після напруженого робочого дня.

Про те, яким було шоу у першому сезоні, можна прочитати у статті Ольги Жук «Нічні вахтери "Українського радіо"».

Також ведучі програми «Нічна вахта» на «Українському радіо» розповіли в інтерв'ю «Детектору медіа» про «золоту еру» Суспільного, гостей студії в піжамах, персонажів радіосеріалів, вік радіоакме та секрети щастя. З їхніх відповідей стало відомо у березні 2020 року, що на «Українському радіо» («УР-1») готується новий сезон шоу «Нічна вахта».

Фото: сайт ukr.radio, на фото ведучі першого сезону шоу Марта Мольфар і В’ячеслав Соломка

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду