«Громадське радіо» проведе прямі ефіри у Луцьку

«Громадське радіо» проведе прямі ефіри у Луцьку

17:21,
25 Вересня 2017
1929

«Громадське радіо» проведе прямі ефіри у Луцьку

17:21,
25 Вересня 2017
1929
«Громадське радіо» проведе прямі ефіри у Луцьку
«Громадське радіо» проведе прямі ефіри у Луцьку
7-8 жовтня журналісти «Громадького радіо» Андрій Куликов та Наталка Соколенко у Луцьку у прямому ефірі поговорять про місцеві вибори мера, бурштин та перешкоджання журналістській діяльності.

Виїзна студія працюватиме у рамках Міжнародного поетичного фестивалю Meridian Lutsk, ефіри можна буде почути також на сайті hromadskeradio.org

«Ми хочемо дізнатися, що насправді хвилює всю Україну та чим живуть люди у Луцьку. Ми вважаємо, що кожен має право висловити свою думку і тому ми надаємо людям таку можливість», – вважають на «Громадському радіо».

Андрій Куликов та Наталка Соколенко вестимуть ефіри  з Молодіжного центру Волині (Адреса: Градний узвіз, 5) з 10:00 до 12:00 год упродовж 7-8 жовтня. Ефіри відбудуться в рамках масштабного проекту «Громадське радіо у твоєму місті», в якому журналісти «Громадського радіо» вирушають в поїздку по Україні, аби надати незаангажовану платформу для виступу місцевим активістам, владі та лідерам думок, а також зустрітися зі своїми слухачами та відповісти на всі запитання.

Крім того, 7 жовтня у Молодіжному центрі Волині Андрій Куликов проведе лекцію «Як створити і використати «Вікно Можливостей»?, а Наталка Соколенко розкаже «Як писати блог, щоби вас читали?».

Нагадаємо, проект «Громадське радіо у твоєму місті» стартував зі Льовова, де журналісти працювали на Форумі видавців. 14-16 вересня. «Громадське радіо» має плани працювати у виїзних студіях у понад 20-ти містах.

Додамо, «Громадське радіо» програло частоту в Луцьку 106,2 МГц радіомережі «Хіт ФМ». Рішення віддати цю частоту «Хіт ФМ» ухвалила Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на конкурсі 31 серпня.

Голова правління ГО «Громадське радіо» Андрій Куликов заявив, що розмовне радіо витісняється з ефіру. 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду