«Громадське радіо» розпочало ефірне мовлення на Луганщині

«Громадське радіо» розпочало ефірне мовлення на Луганщині

15:04,
26 Листопада 2015
1511

«Громадське радіо» розпочало ефірне мовлення на Луганщині

15:04,
26 Листопада 2015
1511
«Громадське радіо» розпочало ефірне мовлення на Луганщині
«Громадське радіо» розпочало ефірне мовлення на Луганщині
«Громадське радіо» розпочало ефірне мовлення на власних ФМ-частотах у чотирьох містах Луганської області. Про це повідомив голова правління ГО «Громадське радіо» Андрій Куликов 26 листопада прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.
Відтепер «Громадське радіо» можна почути у чотирьох населених пунктах Луганської області, йдеться на сайті Концерну радіомовлення, радіозв’язку і телебачення:
Старобільську від 17 листопада на частоті 90,2 МГц;
Біловодськ від 20 листопада на частоті 92,6 МГц;
Зоринівці від 21 листопада на частоті 103,7 МГц;
Білолуцьку від  23 листопада на частоті 100,0 МГц. 

До кінця листопада радіо запустить мовлення на другій частоті у Волновасі – 66,5 МГц, а також на Луганщині у селі Широке – 101,8.

Андрій Куликов на брифінгу зазначив, що протягом листопада-грудня журналісти «Громадського радіо» відвідають міста, в яких розпочато мовлення, щоб познайомитись зі слухачами і познайомити їх з радіо.

Головний редактор «Громадського радіо» Кирило Лукеренко розповів, що радіо мовить 24 години на добу, з яких 5 годин - російською мовою. Він також розповів, що з радіо уже співпрацюють стрингери на Донеччині. «На Луганщину, як правило, їздять наші співробітники. Ми не плануємо наразі мати власних кореспондентів на території, яку не контролює Україна, тому що ми не можемо гарантувати цим людям безпеку», - додав пан Лукеренко.

Нагадаємо, 13 листопада «Громадське радіо» розпочало мовлення на частоті 103,8 МГц у Волновасі, 14 листопада – на 99,6 МГц у Красноармійську, а 15 листопада – на 103,2 МГц у Краматорську. 

 
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду