Вадим Карпʼяк став ведучим нового проєкту на Суспільному

Вадим Карпʼяк став ведучим нового проєкту на Суспільному

20:37,
8 Жовтня 2024
464

Вадим Карпʼяк став ведучим нового проєкту на Суспільному

20:37,
8 Жовтня 2024
464
Вадим Карпʼяк став ведучим нового проєкту на Суспільному
Вадим Карпʼяк став ведучим нового проєкту на Суспільному
Гостем першого випуску проєкту «Карпʼяк на Суспільному» буде генеральний прокурор України Андрій Костін.

9 жовтня в ефірі Першого каналу Суспільного та ютуб-каналу «Суспільне Новини» виходить новий проєкт політичних інтерв’ю із запрошеним ведучим Вадимом Карпʼяком — «Карпʼяк на Суспільному». Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Випуски виходитимуть щосереди о 22:15, гості проєкту — посадовці, чиновники, політики. Гостем першого випуску буде генеральний прокурор України Андрій Костін

«В час, коли новини взагалі читають заголовками і споживають у форматі рилсів у тіктоці — дуже важливо мати інформацію від першоджерела, від людей, які ухвалюють рішення, а ці рішення впливають на життя країни і на життя громадян. Тому для мене важлива можливість створити цілу серію таких розмов з такими людьми. Я радий, що ми з Суспільним починаємо такий проєкт, який буде сконцентрований на актуальних питаннях: війни, життя, майбутнього, і це фактично те, заради чого Суспільний мовник існує — можливість давати ґрунтовну перевірену інформацію, яка пояснює, що відбувається. На основі цього люди можуть ухвалювати правильні рішення», —  цитує ведучого Суспільне.

Продюсеркою проєкту «Карпʼяк на Суспільному»  є Ангеліна Карякіна, радниця голови правління Суспільного мовлення. 

«Суспільному давно бракувало політичних інтервʼю, і в нинішніх реаліях політичного життя в часи війни це дійсно непросто. Але аудиторія Суспільного безумовно повинна мати такий контент. Окремо приємно, що ведучим погодився стати Вадим Карпʼяк — людина не просто професійна, а дуже добре відома українській аудиторії. Людина, яка безперечно має довіру і глядачів, і спікерів», — зазначила Ангеліна Карякіна.

Нагадаємо, Вадим Карп'як — ведучий телемарафону на каналі ICTV. З 2019 року — ведучий авторської програми «Про закон і благодать», а також ведучий програми «ППО. Протипанічна оборона» (2023) та подкасту «Летючка» (2024) на радіо «Культура».

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
І що тут нового?Хіба це проект?
22:23 / 08.10.2024
Просто тисячне інтерв'ю у виконанні нових облич.Але з якою помпою це видає детектор!
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду