8 вересня – 2 жовтня – вебінарів для медійниць та медійників Суспільного (ПАТ «НСТУ»).

8 вересня – 2 жовтня – вебінарів для медійниць та медійників Суспільного (ПАТ «НСТУ»).

13:25,
14 Вересня 2020
4886

8 вересня – 2 жовтня – вебінарів для медійниць та медійників Суспільного (ПАТ «НСТУ»).

13:25,
14 Вересня 2020
4886
8 вересня – 2 жовтня – вебінарів для медійниць та медійників Суспільного (ПАТ «НСТУ»).
8 вересня – 2 жовтня – вебінарів для медійниць та медійників Суспільного (ПАТ «НСТУ»).
ГО «Інститут розвитку регіональної преси» та партнерські організації розпочинають цикл вебінарів для медійниць та медійників Суспільного (АТ «НСТУ»).

Про це йдеться на сайті Інституту розвитку регіональної преси  (ІРРП). 

Кожен вебінар триватиме до 3 годин – з 11:00 до 12:30 та з 13:30 до 15:00. Тривалість вебінару може бути зменшена, про що ми повідомимо окремо.

08 вересня – Анастасія Борема з Bihus.Info розкриє секрети SMM в розслідувальних (і не лише) редакціях, а також розповість як журналістці/у ефективно співпрацювати з SMM-никами та SMM-ницями.

11 вересня – Антон Кушнір з Лабораторії цифрової безпеки розкаже як мінімізувати цифрові ризики та покращити захист своїх цифрових пристроїв.

15 вересня – Віта Думанська та Ігор Фещенко з громадського руху «ЧЕСНО» навчать ефективно використовувати інструменти та ресурси «ЧЕСНО» під час виборчого процесу.

18 вересня – Анжела Підхомна з YouControl навчить аналізувати кандидатів, партії та їхні зв’язки за допомогою системи YouControl.

22 вересня – Анатолій Остапенко з «Телебачення Торонто» навчить шукати інформацію в соціальних мережах і покаже як робити інстаграм-розслідування.

25 вересня  Любомира Ремажевська зі «Схем» та Людмила Панкратова з ІРРП розкажуть як зробити “непробивним” розслідування, аналітику і навіть новину на складну тему, щоб доказів було вдосталь, а матеріал лише став кращим (допублікаційна юридична експертиза та фактчекінг).

29 вересня – Тетяна Юзвяк з громадянської мережі «Опора» розкриє юридичні аспекти виборчого процесу 2020 року, які точно варто знати журналіст(к)ам.

02 жовтня – Валерія Єгошина та Кирило Лазаревич зі «Схеми: корупція в деталях» розкажуть, що треба знати про командну, професійну, безпечну та ефективну взаємодію оператора та журналіста.

До участі запрошуються журналіст(к)и та інші працівниці/ки філій ПАТ «НСТУ». 

Для участі необхідно заповнити анкету – http://bit.ly/webinars-for-Suspilne

У анкеті потрібно обрати вебінар або вебінари, які бажаєте прослухати. Анкету можна заповнити кілька разів.

Відібрані учасниці/ки отримають запрошення з посиланнями на ZOOM-конференції завчасно (щонайменше в переддень вебінарів). 

Організатори залишають за собою право повідомити результати лише відібраним учасникам та не пояснювати причин такого рішення.

Учасниці/ки Школи розслідувань для журналістів/ок філій АТ «НСТУ» беруть участь у вебінарах на позаконкурсній основі. Також 13 жовтня вони візьмуть участь у вебінарі з Федором Сидоруком та Євгенією Моторевською, під час якого відбудеться обговорення результатів роботи над розслідуванням, підготовленими в результаті І модулю Школи розслідувань та циклу вебінарів.

Форма навчання – онлайн, платформа ZOOM.

Необхідна техніка – стабільний інтернет, ноутбук, комп’ютер або планшет.

Участь безкоштовна.

Додаткові запитання надсилайте на електронну адресу olexandrvoloshyn199@gmail.com або звертайтеся за номером телефону +38 (098) 24-717-34.

Контактна особа – Олександр Волошин.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду