У телецентрі «Олівець» відкриють фан-зону Зимових Паралімпійських ігор

У телецентрі «Олівець» відкриють фан-зону Зимових Паралімпійських ігор

15:22,
7 Березня 2018
3906

У телецентрі «Олівець» відкриють фан-зону Зимових Паралімпійських ігор

15:22,
7 Березня 2018
3906
У телецентрі «Олівець» відкриють фан-зону Зимових Паралімпійських ігор
У телецентрі «Олівець» відкриють фан-зону Зимових Паралімпійських ігор
З 10 по 18 березня на першому поверсі телецентру «Олівець» (Мельникова, 42) діятиме фан-зона Зимових Паралімпійських ігор-2018.

У фан-зоні облаштують майданчики для активностей та буде доступна можливість перегляду всіх трансляцій цьогорічних змагань, повідомила прес-служба Національної суспільної телерадіокомпанії України.

«Це унікальна можливість отримати найповнішу інформацію з Паралімпійських ігор в Республіці Корея, дізнатися більше про їхню історію, зустрітися з чемпіонами-паралімпійцями, дізнатися із перших вуст їхні життєві історії, познайомитися з творчістю людей з інвалідністю й навчитися спілкуватися декількома мовами – корейською та мовою жестів, опанувати шрифт Брайля і повболівати разом за наших спортсменів», – кажуть організатори.  

Фан-зона буде розділена на декілька локацій:

  • Виставка: інформаційна зона з актуальною інформацією про Зимові Паралімпійські ігри й участь у них української збірної, мистецькі роботи людей з інвалідністю та їх життєвими історіями.
  • Ігрова зона: дитячий ігровий майданчик від ГК "Інтер Атлетика" для дітей віком від 3 до 6 років та дітей з інвалідністю.
  • Лекторій: у вихідні дні у цій зоні можна буде дізнатися більше про культуру і традиції Республіки Корея та зимові паралімпійські види спорту, навчитися спілкуватися корейською й мовою жестів, грати на барабанах, опанувати шрифт Брайля, відчути на собі вплив арт-терапії, взяти участь у інклюзивних творчих майстер-класах, а також зустрітися з відомими учасниками Паралімпійських ігор – дізнатися їхні історії із перших вуст і взяти автограф.
  • Музей: в інтерактивній зоні Музею телебачення ви познайомитесь з історією висвітлення Паралімпійських ігор на телебаченні, ретро-технікою та побачите цікаві кадри з Зимових Паралімпійських ігор минулих років.
  • Прес-центр: зручні місця для роботи журналістів, де можна буде отримати найповнішу інформацію щодо змагань в Республіці Корея, взяти участь у низці прес-конференцій та вболівати разом за наших спортсменів.

10 березня, о 14:00 відбудеться прес-конференція з нагоди відкриття Офіційної фан-зони Зимових Паралімпійських ігор-2018.

У заході візьмуть участь:

  • Олександра Кольцова, членкиня правління Національної суспільної телерадіокомпанії України
  • Наталя Скрипка, виконавча директорка Національної асамблеї людей з інвалідністю, членкиня наглядової ради НСТУ
  • Олена Акопян, п’ятнадцятиразова призерка Зимових і Літніх Паралімпійських ігор, паралімпійська чемпіонка 2004 року, ведуча Паралімпійської студії на «UA: Преший»
  • Світлана Трифонова, багаторазова призерка зимових Паралімпійських ігор, ведуча Паралімпійської студії на «UA: Преший»
  • Представник Укрцентру «Інваспорт»

Зареєструватися на відкриття Офіційної фан-зони Паралімпійських ігор можна за посиланням: https://goo.gl/83ab9U.

Фан-зона працюватиме з 10 по 18 березня включно з 10:00 до 20:00. Вхід – безкоштовний.

Нагадаємо, під час Олімпіади-2018 у телецентрі діяла офіційна фан-зона, яку відвідали сотні людей. У фан-зоні щодня відбувалися цікаві заходи, лекції та виходила прямоефірна програма «РадіоДень».

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду