Суспільне змінило доменне ім’я корпоративного сайту

Суспільне змінило доменне ім’я корпоративного сайту

12:58,
25 Листопада 2019
3848

Суспільне змінило доменне ім’я корпоративного сайту

12:58,
25 Листопада 2019
3848
Суспільне змінило доменне ім’я корпоративного сайту
Суспільне змінило доменне ім’я корпоративного сайту
Від 22 листопада 2019 року доменне ім’я корпоративного сайту Національної суспільної телерадіокомпанії України https://suspilne.media змінено на https://corp.suspilne.media.

Про це йдеться на офіційному сайті «UA: Суспільне мовлення».

«З метою розмежування новинного та корпоративного сайту правлінням ПАТ "НСТУ" прийнято рішення від 22.11.2019 № 157 про зміну адреси власного веб-сайту (доменного імені корпоративного сайту) ПАТ "НСТУ" https://suspilne.media на https://corp.suspilne.media», – зазначено в «Особливій інформації (інформація про іпотечні цінні папери, сертифікати фонду операцій з нерухомістю) емітента № 9».

«Буде змінено сам корпоративний сайт. Зміна адреси – це лише перший технічний етап для переїзду на новий сайт», – сказала «Детектору медіа» директорка департаменту зв'язків із громадськістю та ЗМІ Національної суспільної телерадіокомпанії України Вікторія Сидоренко.

Стару адресу також планують використовувати. У документі зазначено, що рішення про зміну доменного імені прийняли з метою розмежування новинного та корпоративного сайту. Очевидно, новинний сайт матиме доменне ім’я suspilne.media.

Нагадаємо, на Суспільному планують запустити сайт новин у грудні 2019 року. Шеф-редакторкою майбутнього новинного сайту буде Оксана Денисова. 

Як писав «Детектор медіа», на Новий рік мають перезапустити Суспільне. 1 січня 2020 році «UA: Перший» вийде в оновленому форматі. Робоча назва оновленого каналу «Суспільне».  Новою бренд-платформою НСТУзаймається Сергій Кривошея. Він очолив промовідділ Суспільного.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду