Томенко пропонує «Громадському ТБ» і «Громадському радіо» робити новини на НТКУ та НРКУ

09:40,
24 Лютого 2014
1324

Томенко пропонує «Громадському ТБ» і «Громадському радіо» робити новини на НТКУ та НРКУ

09:40,
24 Лютого 2014
1324
Томенко пропонує «Громадському ТБ» і «Громадському радіо» робити новини на НТКУ та НРКУ
Голова Комітету з питань свободи слова та інформації Верховної Ради України Микола Томенко вважає за можливе надати ефір для мовлення на державних теле- і радіоканалах «Громадському ТБ» і «Громадському радіо». Про це голова Комітету повідомив «Телекритиці».

Микола Томенко закликав тимчасового виконувача обов'язків генерального директора Національної телекомпанії України (НТКУ) Олександра Пантелеймонова та генерального директора Національної радіокомпанії України (НРКУ) Тараса Аврахова укласти трудові угоди з представниками «Громадського ТБ» та «Громадського радіо» про надання кількох годин свого щоденного ефіру під інформаційне мовлення.

Національна телекомпанія України розглянула пропозицію голови Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Миколи Томенка і повідомляє, що погоджується на надання часу для мовлення «Громадського ТБ» в ефірі «Першого Національного». Про це йдеться у відповіді на заяву пана Томенка.

«З метою прискорення надання ефіру НТКУ запрошує представників "Громадського ТБ" для вирішення юридичних питань, погодження технічних параметрів мовлення і визначення ефірних слотів. НТКУ завжди готова до співпраці з усіма засобами масової інформації, метою яких є об'єднання країни, зняття громадянського напруження та примирення в суспільстві», – йдеться у повідомленні каналу.

Джерело: Телекритика

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
tomenko.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду