Директор BBC Television відповів критично налаштованим співробітникам

16:04,
5 Грудня 2013
2436

Директор BBC Television відповів критично налаштованим співробітникам

16:04,
5 Грудня 2013
2436
Директор BBC Television відповів критично налаштованим співробітникам
Директор BBC Television Денні Коен (Danny Cohen) заявив, що публічна критика корпорації з вуст невдячних зіркових співробітників і менеджерів завдає шкоди репутації мовника, та закликав бути обачнішими.

Під час виступу на презентації різдвяної програми BBC представник найвищого керівництва корпорації відповів на різкі критичні зауваження, що їх публічно висловлювали деякі зіркові ведучі та менеджери. Хоча він їх не назвав, але, як пише видання The Guardian, очевидно, що він мав на увазі ведучого програми Question Time на BBC1 Девіда Дімблбі (David Dimbleby), зірку шоу Absolutely Fabulous Дженніфер Сондерс (Jennifer Saunders) та колишнього редакційного директора Роджера Моcея (Roger Mosey): минулого місяця Дімблбі заявив, що BBC потребує скорочення; Сондерс назвала BBC «перспективним місцем для ідіотів»; а Мосей нещодавно висловився, що корпорація є «роздутою».

На думку Коена, який відповідає за всі телеканали BBC, люди, що так легко приєднуються до «хору критиків BBC», вчиняють неправильно, оскільки всі вони мають великі зарплати та зробили блискучі кар’єри саме завдяки суспільному мовнику.

«Я вважаю, що надто швидко добре винагороджені корпорацією люди пускаються до публічної критики замість того, щоб вирішити всередині компанії те, що їм не подобається. Це ображає інших членів команди. Я хочу звернутися до всіх тих, хто отримує від BBC гроші й одночасно критикує її в інтерв'ю іншим мас-медіа, щоб вони думали перш ніж це робити. Це завдає шкоди установі, яку вони, я переконаний, люблять і насправді не хочуть шкодити», – сказав Коен.

Він зазначив, що усвідомлює недосконалість структури, яка існує за рахунок податків, що конструктивна критика є чудовим шляхом вдосконалення і що вони готові вчитися, а також нагадав про важливість наступного року для BBC, який передуватиме процесу продовження Королівської хартії у 2016 році – головної законодавчої бази діяльності суспільного мовника.

Джерело: The Guardian

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
The Sun (на фото: Д. Коен)
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду