Лисенко заявляє, що Сорокін збрехав про причини зняття з ефіру «Соціальної мережі»

15:08,
9 Червня 2013
1633

Лисенко заявляє, що Сорокін збрехав про причини зняття з ефіру «Соціальної мережі»

15:08,
9 Червня 2013
1633
Лисенко заявляє, що Сорокін збрехав про причини зняття з ефіру «Соціальної мережі»
Генеральний директор ОТР заявив, що випуск програми «Соціальна мережа» був знятий з ефіру з технічних причин. Редактор програми Владислав Сорокін заявив раніше, що причиною був жарт на тему розлучення Путіних.

«Це все брехня, нічого не закривали. Нехай хлопці не роблять з себе героїв і не брешуть», –  сказав Анатолій Лисенко. Він уточнив, що технічно передача була абсолютно не готова до виходу в ефір.

Напередодні ведучий програми «Соціальна мережа» Владислав Сорокін повідомив на своїй сторінці у facebook, що програму не пустили в ефір саме через сюжет про розлучення Путіних. Зокрема, матеріал розповідав про те, які фотографії президент міг би розмістити на сайтах знайомств після розлучення. Сорокін також розповів, що до редакції програми «Соціальна мережа» і раніше надходили скарги від представників влади, зокрема, з московської мерії. Після зняття з ефіру випуску Сорокін і його колега Катерина Вороніна вирішили піти з ОТР.

Нагадаємо, що громадське телебачення Росії почало роботу 19 травня 2013. Канал створювався в якості альтернативи державним, проте незабаром після запуску піддався критиці за шаблонність програм і неактуальність. Програма «Соціальна мережа» позиціонується як інформаційна та найбільш сучасна: в ній, як зазначено на сайті каналу, обговорюються політичні, культурні та суспільні події з точки зору молоді.

Джерело: Лента.ру

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Итоги
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду