Суспільне покаже богослужіння на Великдень зі Львова і Буковини

Суспільне покаже богослужіння на Великдень зі Львова і Буковини

07:05,
23 Квітня 2022
4749

Суспільне покаже богослужіння на Великдень зі Львова і Буковини

07:05,
23 Квітня 2022
4749
Суспільне покаже богослужіння на Великдень зі Львова і Буковини
Суспільне покаже богослужіння на Великдень зі Львова і Буковини
Суспільні канали транслюватимуть літургію на Великдень із чотирьох церков України.

23 і 24 квітня регіональні телеканали вестимуть трансляцію з чернівецького собору Різдва Христового (ПЦУ) та львівського Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла (УГКЦ), центральні канали «UA: Перший» і «UA: Культура» – з Михайлівського Золотоверхого собору та Української Греко-Католицької Церкви з Патріаршого собору Воскресіння Христового.

Про це повідомляє Суспільне.

Регіональні канали

23 квітня о 18:30 усі регіональні телеканали Суспільного покажуть звернення релігійних лідерів світу до постраждалих від війни. Це телезапис Суспільне Буковина релігійної зустрічі з вірянами різних конфесій «Місія солідарності релігійних лідерів в Україні», яка відбулася у Чернівецькому драмтеатрі 12 квітня. 

У неділю, 24 квітня, о 5:30  всі регіональні телеканали покажуть Пасхальне богослужіння з собору Різдва Христового (ПЦУ), що в Чернівцях. Його транслюватиме команда «Суспільне Буковина».

О 7:00 розпочнеться трансляція від Суспільного у Львові Воскресна Утреня та  Божественна Літургія із Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла (УГКЦ).

«UA: Перший» і «UA: Культура»

У Великодню ніч із 23 на 24 квітня з 23:30 до 03:00 - 03:30 «UA: Культура» покаже пряму трансляцію богослужіння Православної Церкви України з Михайлівського Золотоверхого собору.

«UA: Перший»  покаже Божественну літургію Православної церкви України під час інформаційного марафону.

У неділю, 24 квітня, о 7:30 розпочнуться Великодні богослужіння Української греко-католицької церкви з Патріаршого собору Воскресіння Христового, які транслюватимуть «UA: Перший» та «UA: Культура».

Нагадаємо, 24 і 25 квітня регіональні телеканали Суспільного покажуть великодній мистецький проєкт «Ми Є!» та музичний концерт «Україна — народам світу». 

Посилання за темою:

Телеканал НТН у суботу вестиме трансляцію з Єрусалимa

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду