На фінал нацвідбору на «Євробачення-2022» продаватимуть квитки – Гончаренко

На фінал нацвідбору на «Євробачення-2022» продаватимуть квитки – Гончаренко

09:48,
24 Січня 2022
3895

На фінал нацвідбору на «Євробачення-2022» продаватимуть квитки – Гончаренко

09:48,
24 Січня 2022
3895
На фінал нацвідбору на «Євробачення-2022» продаватимуть квитки – Гончаренко
На фінал нацвідбору на «Євробачення-2022» продаватимуть квитки – Гончаренко
Це стане можливим за умови, якщо в Києві не посилять карантинні обмеження.

Фінал національного відбору на «Євробачення-2022» пройде 12 лютого у Центрі культури та мистецтв національного авіаційного університету в Києві, що на проспекті Космонавта Комарова, 1, найближча станція метро – «Шулявська». Початок прямого ефіру о 19:00.

Про це у програмі «Гримерка Євробачення» сказав засновник і генеральний продюсер компанії Friends Production Олексій Гончаренко, який організовуватиме телеверсію фіналу нацвідбору.

За його словами, на прямий ефір відбору продаватимуть квитки. Це буде можливим за умови, якщо Київ не потрапить у «червону» зону через коронавірус. Фінал наживо показуватимуть усі платформи Суспільного.

Олексій Гончаренко розповів, що його компанія працюватиме над кожним номером фіналіста, щоб глядачі і журі не могли обрати, бо один за одного має бути кращим.

Він зазначив, що шкодує, що під час нацвідбору буде тільки один прямий ефір, адже на сьогодні це одна з можливостей артисту заявити про себе на всю Україну.

Виконавчий продюсер розважального мовлення Суспільного Станіслав Мєдвєдєв розповів, що журі обиратиме для фіналу 8 виконавців із 27 конкурсантів, які потрапили у довгий список. Їхні імена озвучать 24 січня під час пресконференції, яка пройде о 13:00 в Радіохабі академії суспільного мовлення на Хрещатику, 26. Акредитація — за посиланням

Нагадаємо, Суспільне отримало на нацвідбір 284 заявки. Оргкомітет сформував довгий список, куди потрапили 27 музикантів. Із них до фіналу пройде 8 учасників.

Компанія «Френдс Про ТВ» Олексія Гончаренка також створить резервний запис виступу переможця нацвідбору для показу під час проведення «Євробачення-2022» в Італії та забезпечить постановку номера в Турині.

Додамо, Олексій Гончаренко свого часу запустив такі телепроєкти, як «Фабрика зірок-2», «Танці з зірками», створив мюзикл «За двома зайцями» та інші телепроєкти.

Нагадаємо, господарем «Євробачення-2022» стане місто Турин в Італії. Великий фінал відбудеться в арені Pala Olimpico 14 травня. Півфінали — 10 та 12 травня.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Простенько так
22:20 / 25.01.2022
В залі КПІ 1640 місць. Хай буде 1000 квитків по 100 грн в середньому. От вам і 100 000 грн з'явилась. Це вже пів-зарплати Чернотицького.
недофінансована конвергенція
12:33 / 24.01.2022
У якоїсь компанії Гончаренка є гроші на організацію шоу і ще при цьому продає квитки для прибутку.Чому гончаренко бачить перспективу ? Чому у Суспільного нічого нема ? Чи не тому , що керівництво Суспільного не має клепки в голові? Чи не тому , що керівництво захопило крісла Суспільного , маючи на увазі позицію меншовартості суспільного і лише як засіб особистого збагачення?? Чи не тому , що в такій компанії можна отримати гарні відкати??
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду