На «UA: Першому» покажуть серіали  «Курорт» та «Масантоніо»

На «UA: Першому» покажуть серіали «Курорт» та «Масантоніо»

14:01,
6 Вересня 2021
2376

На «UA: Першому» покажуть серіали «Курорт» та «Масантоніо»

14:01,
6 Вересня 2021
2376
На «UA: Першому» покажуть серіали  «Курорт» та «Масантоніо»
На «UA: Першому» покажуть серіали  «Курорт» та «Масантоніо»
Нові серіали виходитимуть по буднях.

7 вересня на суспільному телеканалі «UA: Перший» відбудеться прем’єра двох телесеріалів — польського «Курорт» та італійського «Масантоніо».

«Курорт» виходитиме по буднях о 10:35, у повторі о 9:35 «Масантоніо» виходитиме по буднях о 00:20, з ранковим повтором о 7:05, йдеться на корпоративному сайті Суспільного.

Події комедійного серіалу «Курорт» розгортаються у санаторії. Історії гостей санаторію тісно переплітаються з історіями персоналу. Для героїв серіалу курорт — це місце, де вони не тільки відпочивають, розважаються, поліпшують здоров’я, а також мають нагоду знайти другу половинку на час відпочинку або назавжди. У стінах, на перший погляд, нічим непримітного санаторію, вирує життя на повну — тут зав’язуються романтичні стосунки між відпочивальниками, працівниками санаторію. Ці стосунки активно розвиваються, продовжуються й після повернення до повсякденного життя, а деякі закінчуються навіть весіллям.

«Масантоніо» — детективний серіал, який розповідає про зниклих безвісти людей. Щороку в Італії зникає безвісти 20000 людей. Проте зникнення — це не злочин, адже люди можуть зникати з власної волі чи проти неї. Між цими поняттями існують тисячі відтінків, у яких не так легко розібратися. Цією проблемою займається особливий відділ поліції, що організований саме для пошуку зниклих безвісти, який очолює харизматичний Еліо Масантоніо. Еліо — типовий одинак, який не прагне налагоджувати особисті контакти, адже події минулого раз і назавжди змінили його уявлення про життя. У допомогу йому призначають напарника і тепер перед ним стоїть завдання знаходити людей, пропускаючи крізь себе їхні долі.

Нагадаємо, 23 та 24 серпня «UA: Перший» показав прем’єру власного серіалу «Колапс: як українці зруйнували імперію зла». 27 серпня перший епізод серіалу виклали у вільний доступ на ютубі.  3 вересня стала доступна друга серія, кожної наступної серії оприлюднюватимуть по серії.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду